Guardians of the Galaxy en meer deze maand naar Xbox Game Pass


Vanaf vandaag zijn Far: Changing Tides (voordat console, cloud plusteken pc) plusteken Microsoft Flight Simulator voordat den cloud vacant. Op 3 maart komt Lightning Returns: Final Fantasy 13 zoals Spel Pass voordat console plusteken pc.

Op 10 maart verschijnen den volgende games op Spel Pass: Marvel’s Guardians of the Galaxy (console, pc plusteken cloud), Young Souls (console, pc plusteken cloud), Kentucky Route Zero (console, pc plusteken cloud) plusteken Lawn Mowing Simulator (op Spel Pass voordat Xbox One – den spel wasgoed nu vacant op Xbox Series X plusteken S plusteken pc).

Op Spel Pass voordat pc kunnen abonnees vanaf nu zowel selecteren ter welke folder games wordt geïnstalleerd. Voordat voorschrijven games kunnen toneelspelers nu zowel onder den files, zowel bijvoorbeeld wegens games te verschuiven. Daarbij kunnen meer games nu gemod wordt.

Op 15 maart wijken er zowel weer ene veel games van Spel Pass. Ie gaat wegens Nier: Automata (console, pc plusteken cloud), Torchlight 3 (console, pc plusteken cloud), Phogs! (console, pc plusteken cloud) plusteken The Surge 2 (console, pc plusteken cloud).

Straks dit maand maakt Microsoft vertrouwd welke games er ter den tweede tweede van maart zoals Xbox Spel Pass komen. Op den Xbox-site valt meer te oplezen overheen voorgaande titels.

Xbox Game Pass


 • Elden Ring

  Elden Stadionring-mod laat gamers spel pauzeren 01 maart 2022 14:03


 • Nintendo Switch

  Missies plusteken beloningen toegevoegd aan Nintendo Switch Online 01 maart 2022 14:03


 • Alice Madness Returns

  Alice: Madness Returns staat na weids vijf schooljaar weer op Steam 01 maart 2022 14:03


 • Gran Turismo 7 artwork

  Den gamereleases van maart 01 maart 2022 14:03


 • World of Tanks

  Creative director World of Tanks ontslagen na uitspraken overheen Oekraïne 01 maart 2022 13:03Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader