Shadow Warrior 3 vanaf vandaag beschikbaar via PlayStation NowDen spellen wordt op PlayStations blog op eentje rijtje gezet. Ie opvallendste spel is dit maand Shadow Warrior 3, dat vandaag uitkomt plus zowel identiek vacant is via PlayStation Now. Den shooter is uit voordat PlayStation 4 plus PlayStation 5 plus indien jouw hem wilt spelen via den abonnementsdienst van Sony heb jouw totdat 4 juli den tijdstip.

Den overige trio games diegene zoals PlayStation Now komen, zijn Crysis Remastered (den opgepoetste versie van Cryteks klassieke shooters), Relicta (eentje futuristische, op natuurkunde gebaseerde, first-person puzzelgame) plus den detective-satire Chicken Police – Paint It Red!.

Alle viertal den games zijn vanaf vandaag te downloaden via PlayStation Now. Enig voordat Shadow Warrior 3 is eentje datum aangekondigd waarop ie spel weer van PlayStation Now afgaat, dus den andere trio spellen toeschijnen ter ieder geval langer vacant te blijven dan 4 juli. Wel

Plaats een reactie

ajax-loader