Valve-video toont hoe Gabe Newell Steam Decks rondbrengtMits iemand met den status van Valve-directeur Gabe Newell zelf handhelds gaat bezorgen, weet jouw dat ie noch lang ene heimelijkheid vermag blijven. Maar watten wij gisteren nog noch wisten, is dat Valve er zowel zelf ene video van heeft vervaardigd.

Ter den video is te zien hoe Newell onder enkele gelukkige bestellers van den Steam Deck ie toestel – met zijn handtekening op ie omkleedsel – zelf komt vlekken plus hier plus ginder ene gesprek aanknoopt. “Dit is ene uitgestrekte mijlpaal voordat onzerzijds”, aldus den Valve-baas.

Newell vraagt soortgelijk aan den ontvangers wegens terugkoppeling zoals hem te zenden. Den Valve-baas staat op ie internet vertrouwd indien iemand diegene den tijdstip neemt wegens te reageren op mails plus verzoeken van ventilatoren. “Mijn e-mail is gaben@valvesoftware.com, ik zullen ie wieg vinden wegens te horen watten jouw ervan vindt”, aldus Gaben ter den video.

“Mijn eerste parcours wasgoed ie thuisbezorgen van kranten plus daarna bracht ik telegrammen rond voordat Western Union. Dit haalt mij terug zoals den tijdstip waarin ik diegene telegrammen doorbracht”, grapt Newell ter den video. Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader