Xbox-connectieproblemen Elden Ring verholpen door patchIe wasgoed onmogelijk voordat veel Xbox-gebruikers wegens te verbinden met den servers van Elden Stadionring, hoewel sinds ene dag na release. Ie bleek wegens ene probleem met ie Xbox Live-netwerk te gaan, waardoor toneelspelers den melding ‘Network Status Check Failed’ te zien kregen.

Bandai Namco heeft tijdelijk ene patch uitgebracht diegene ie probleem zoals verluidt heeft opgelost, waardoor Xbox-spelers identiek weer online aan den slag kunnen. Vroeger bracht ontwikkelaar FromSoftware zowel hoewel patch 1.02 uit, diegene zowel enkele verbeteringen voordat den PlayStation- plusteken pc-versies bevatte (waaronder kortere laadtijden).

Elden Stadionring is nu verkrijgbaar voordat PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S plusteken pc. Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader