Battlefield 2042-update met scorebord een week uitgesteld


Den update, waarmee onder andere ene langverwacht scorebord voordat den spel wordt toegevoegd, stond werkelijk gepland voordat dit week. Ter ene blogpost laat Dice echter weten dat ie team wil klaarstaan voordat wanneer er mogelijke problemen den kop op steken, plusteken dat dit volgende week huis uitkomt.

Indien gevolg van ie uitstel blijven den wekelijkse missies dit week zowel uitstaan. Wanneer update 3.3 volgende week uitkomt, wordt zij weer ingeschakeld. Ene precieze releasedatum voordat den update is er noch.

Ie volgende nieuwe scorebord moeten verstaanbaar aan toneelspelers voorbinden hoe vaak zij zijn doodgegaan plusteken andere toneelspelers tijdens ene wedstrijdje hebben gedood. Zowel moeten verstaanbaar wordt weergegeven hoe terdege elk team presteert. Toneelspelers vragen sinds den release van den spel vorig najaar ofschoon wegens den feature.


 • Portal-spin-off Aperture Desk Job nu verkrijgbaar 02 maart 2022 10:03


 • Ghost of Tsushima

  Vacatures hinten mogelijk zoals voortzetting op Ghost of Tsushima 02 maart 2022 10:03


 • Back 4 Blood

  Volwassene uitzetting voordat Back 4 Blood aangekondigd 02 maart 2022 10:03


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op ene rij 02 maart 2022 10:03


 • Little Orpheus

  Pc- plusteken consolerelease van Little Orpheus uitgesteld 02 maart 2022 10:03Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader