'Lego-set rondom Star Wars Jedi: Fallen Order in de maak'


Dat meldt den Duitse Lego-site Promobricks. Ie zullen wegens eentje set van 100 dollar gaan met 1062 Lego-steentjes plus eentje minifigurine. Hoofdrolspeler Cal Kestis plus den androïde BD-1 zullen zowel onderdeel zijn van den set. Lego heeft den set nog noch officieel aangekondigd.

Den doorheen Respawn Entertainment ontwikkelde spel Strak Wars Jedi: Fallen Order kwam ter 2019 uit. Vroeger dit klas kondigde EA aan dat Respawn aan eentje voortzetting werkt, waar nog niets van getoond is. Zowel gaat EA twee andere Strak Wars-games uitgeven: eentje strategiegame van Respawn plus Bit Reactor plus eentje nieuwe shooter van den makers van Medal of Honor: Above and Beyond. 

Buitenshuis EA werkt Heavy Rain-ontwikkelaar Quantic Dream aan Strak Wars: Eclipse plus Ubisoft aan eentje openwereldgame ter ie Strak Wars-universum. Op 5 april komt Lego Strak Wars: The Skywalker Saga uit.


 • Vooraanzicht van het Israëlische Nvidia-kantoor, waar hoofdzakelijk verschillende R&D-divisies gelokaliseerd zijn.

  Nvidia-hackers vorderen dat drivers open-source gaan 02 maart 2022 16:03


 • horizon forbidden west

  Nieuwe patch voordat Horizon Forbidden Westelijk uitgebracht 02 maart 2022 15:03


 • Ghostwire: Tokyo

  Kosteloos visual novel rondom Ghostwire: Tokyo nu verkrijgbaar 02 maart 2022 15:03


 • Netflix neemt ontwikkelaar Next Games overheen 02 maart 2022 14:03


 • Oekraïne aan PlayStation plus Xbox: ‘Zekering met ondersteunen van Russische markt’ 02 maart 2022 14:03Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader