Netflix neemt ontwikkelaar Next Games over


Den 2,10 euro vanaf aandeel diegene Netflix voordat Next Games biedt resulteert ter 65 miljoen euro. Den aandeelhouders hebben den overeenkomst nog noch officieel goedgekeurd, maar ie waarheid dat den overname publiekelijk is aangekondigd maakt ie waarschijnlijk dat dit welnu gebeurt.

Next Games ontwikkelde voorheen ofschoon den spel Stranger Things Puzzle Tales voordat Netflix, gebaseerd op den Netflix-serie Stranger Things. Voorts ontwikkelde Next Games zowel twee mobiele The Walking Dead-games, diegene losstaan van den streamingdienst.

Vorig klas bracht Netflix eentje service genaamd Netflix Games uit voordat iOS plusteken Android. Daarop zijn diverse games speelbaar via eentje speciale vakgroep van den streamingdienst. Den games willen welnu geïnstalleerd wordt op den smartphone of tablet – zij wordt dus noch gestreamd.


 • Vooraanzicht van het Israëlische Nvidia-kantoor, waar hoofdzakelijk verschillende R&D-divisies gelokaliseerd zijn.

  Nvidia-hackers inmanen dat drivers open-source gaan 02 maart 2022 16:03


 • horizon forbidden west

  Nieuwe patch voordat Horizon Forbidden Westelijk uitgebracht 02 maart 2022 15:03


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  ‘Lego-set rondom Strak Wars Jedi: Fallen Order ter den maak’ 02 maart 2022 15:03


 • Ghostwire: Tokyo

  Kosteloos visual novel rondom Ghostwire: Tokyo nu verkrijgbaar 02 maart 2022 15:03


 • Oekraïne aan PlayStation plusteken Xbox: ‘Zekering met ondersteunen van Russische markt’ 02 maart 2022 14:03Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader