Nieuwe patch voor Horizon Forbidden West uitgebracht


Patch 1.06 lost ene flinke register aan bugs plusteken problemen met den spel op. Zo zijn er audiovisuele verbeteringen ge aan tussenfilmpjes, ondersteund mounts zichzelf natuurlijker plusteken meldt Aloy noch zo vaak meer haar voorraad tijdens ie oppikken van items. Ene complete register van verbeteringen is op Reddit plaatsen.

Er zijn trouwens nog diverse problemen diegene met dit patch noch wordt opgelost. Sony plusteken Guerrilla veiligheidsfunctionaris ter den register op Reddit op den hoogte te zijn van dit problemen – waaronder ene grafische glitch diegene ter sommige toneelspelers voorkomt wanneer men den camera draait.

Horizon Forbidden Westelijk is sinds kort verkrijgbaar op PlayStation 5 plusteken PlayStation 4. Gamer.nl beloonde den spel met ene 9: “Mooier, soepeler, huis pennen, fenomenaal kunst vormgeving, ene consistent vertelsel, meer verrassingen plusteken betere hoofd- plusteken zijmissies: Horizon Forbidden Westelijk is op haastigheid ieder vooraanzicht huis dan Horizon Zero Dawn.”


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  ‘Lego-set rondom Strak Wars Jedi: Fallen Order ter den maak’ 02 maart 2022 15:03


 • Ghostwire: Tokyo

  Kosteloos visual novel rondom Ghostwire: Tokyo nu verkrijgbaar 02 maart 2022 15:03


 • Netflix neemt ontwikkelaar Next Games overheen 02 maart 2022 14:03


 • Oekraïne aan PlayStation plusteken Xbox: ‘Zekering met ondersteunen van Russische markt’ 02 maart 2022 14:03


 • gamer

  Overheen diegene blauwgele vlag 02 maart 2022 13:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader