Oekraïne aan PlayStation en Xbox: 'Stop met ondersteunen van Russische markt'


Dit zoals oorzaak van den Russische invasie van Oekraïne diegene vorige week te spoed is gezet. Den open geschreven worden onderbrak premier Mykhailo Fedorov op Twitter plaatsen. Hij tagt erin zowel PlayStation mits Xbox, maar spreekt zichzelf uit windrichting alle bedrijven plus organisaties te den game-industrie.

Fedorov vraagt of “alle Russische plus Wit-Russische accounts geblokkeerd kunnen wordt”. Daarnaast zullen Fedorov zowel graag zien dat alle Russische teams plus gamers voorbijgaand verbannen wordt van internationale esportsevenementen. 

“Wij hopen dat zulke acties den populatie van Rusland motiveert wegens proactief den schandelijke militaire agressie tegen te gaan.” Daarbij meldt hij: “Er is geen plek voordat ene overvaller op den globale technologische toegangsbewijs!”

Microsoft plus Sony hebben nog noch publiekelijk op den open geschreven gereageerd. Welnu zijn er den afgelopen dagen reeds diverse acties ondernomen te gamebedrijven. Zo heeft Sony gisteren 2 miljoen dollar aan den UN Refugee Agency plus Save the Children overgemaakt, heeft den ontwikkelaar van This War of Mine engageren winst van afgelopen week gedoneerd aan ie Rode Kruis plus heeft Wargaming ene vooraanstaande ontwikkelaar van World of Tanks diegene zichzelf pro-Russisch uitliet ontslagen.

Reporter Tom Henderson meldt daarnaast dat er ene bedrijfsmail te Electronic Geneesheer is verstuurd waarin valt te oplezen dat Russische teams uit games mits Fifa plus NHL wordt verwijderd, reeds is dit nog noch officieel aangekondigd. Voordien liet den voetbalbond Fifa zowel reeds weten dat Rusland noch meer mee mogen uitvoeren met den volgende kwalificatiewedstrijden van ie WK. Zowel te den UEFA mogen Russische teams noch meer meedoen.


 • Vooraanzicht van het Israëlische Nvidia-kantoor, waar hoofdzakelijk verschillende R&D-divisies gelokaliseerd zijn.

  Nvidia-hackers opeisen dat drivers open-source gaan 02 maart 2022 16:03


 • horizon forbidden west

  Nieuwe patch voordat Horizon Forbidden Westelijk uitgebracht 02 maart 2022 15:03


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  ‘Lego-set rondom Strak Wars Jedi: Fallen Order te den maak’ 02 maart 2022 15:03


 • Ghostwire: Tokyo

  Kosteloos visual novel rondom Ghostwire: Tokyo nu verkrijgbaar 02 maart 2022 15:03


 • Netflix neemt ontwikkelaar Next Games overheen 02 maart 2022 14:03



Wel

Plaats een reactie

ajax-loader