Over die blauwgele vlag


Uiteraard is ie ene terechte vraag of ene gamewebsite ene zulk statement moeten maken. Veel gas komen hier namelijk voordat televisiejournaal overheen videogames wegens even aan den ‘werkelijke wereld’ te ontvluchten.

Er bevinden zichzelf echter zowel game-ontwikkelaars ter plus rondom Oekraïne diegene op ene wijze den resultaten van den situatie ondervinden. Zo gaf Wargaming gisteren ter ene persbericht aan haar 550 werknemers ter Kiev erop te staan met vervangende tehuis, vervroegde salarisbetalingen plus reserve fondsen. Zowel Stalker 2-maker GSC Spel World, Ondergrondse-ontwikkelaar 4A Games plus Sherlock Homes-studio Frogwares bevinden zichzelf ter (potentiële) oorlogsgebieden.

Op symbolische wijze steunpilaar betuigen is daarom ie minste watten Gamer.nl vermag tenuitvoerleggen. Ter den nabije toekomst zet ie toneelpodium zichzelf daarnaast samen met zustersite Power Unlimited plus potentiële andere vrouwen zichzelf ter wegens strafbaar op te halen voordat oorlogsslachtoffers, maar daarvan straks meer. Totdat diegene tijdstip: harmonie voordat ie onbegrip.Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader