Over die blauwgele vlag


Uiteraard is ie eentje terechte vraag of eentje gamewebsite eentje dusdanig statement moeten maken. Veel gas komen hier namelijk voordat nieuwsbericht overheen videogames wegens even aan den ‘werkelijke wereld’ te vluchten.

Er bevinden zichzelf echter zowel game-ontwikkelaars te plus rondom Oekraïne diegene op eentje methode den prestaties van den situatie ondervinden. Zo gaf Wargaming gisteren te eentje persbericht aan haar 550 werknemers te Kiev ter te staan met vervangende kwartier, vervroegde salarisbetalingen plus toegevoegd fondsen. Zowel Stalker 2-maker GSC Spel World, Ondergrondse-ontwikkelaar 4A Games plus Sherlock Homes-studio Frogwares bevinden zichzelf te (potentiële) oorlogsgebieden.

Op symbolische wijze toeverlaat betuigen is daarom ie minste watten Gamer.nl vermag doet. Ter den nabije toekomst zet ie toneelpodium zichzelf daarnaast samen met zustersite Power Unlimited plus potentiële andere vrouwen zichzelf te wegens strafbaar op te halen voordat oorlogsslachtoffers, maar daarvan zometeen meer. Totdat diegene tijdstip: harmonie voordat ie onbegrip.Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader