Pc- en consolerelease van Little Orpheus uitgesteld


Little Orpheus verscheen te 2020 nu voordat Apple Arcade, maar zullen gisteren werkelijk zowel uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam plusteken Epic Games Store.

Verspiller Secret Mode plusteken ontwikkelaar The Chinese Slagroom permitteren echter weten dat den huidige situatie rondom den Russische invasie van Oekraïne men heeft doet besluiten den release uit te stellen. Hoewel den spel geen werkelijke gebeurtenissen refereert, vrezen den bedrijven dat bepalend content op dit ogenblik noch ge is. Eentje nieuwe datum is nog noch gegeven.

Little Orpheus speelt zichzelf be te den jaren 60. Waar den mensheid probeert eentje man op den maan te krijgen, duikt Ivan Ivanovich met eentje verkenningscapsule – den Little Orpheus – via eentje vulkaan windrichting den kern van den wereld. Drietal klas straks keert hij terug plusteken claimt hij den wereld te hebben gered. Ie spel vertelt watten er te den tussentijd met Ivanovich is gebeurd.

Dat resulteert te eentje kleurrijke sidescroller geïnspireerd voort klassieke films indien Flash Gordon plusteken The Land that Time Forgot. Den spel bevatten platformelementen plusteken toegankelijke puzzels, tevens eentje soundtrack van BAFTA-winnares Jessica Curry plusteken Jim Fowler. Den console- plusteken pc-versie bevatten den toegevoegd bonusepisode A Rush of Onion to the Head.


 • Vooraanzicht van het Israëlische Nvidia-kantoor, waar hoofdzakelijk verschillende R&D-divisies gelokaliseerd zijn.

  Nvidia-hackers reclameren dat drivers open-source gaan 02 maart 2022 16:03


 • horizon forbidden west

  Nieuwe patch voordat Horizon Forbidden Westelijk uitgebracht 02 maart 2022 15:03


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  ‘Lego-set rondom Strak Wars Jedi: Fallen Order te den maak’ 02 maart 2022 15:03


 • Ghostwire: Tokyo

  Kosteloos visual novel rondom Ghostwire: Tokyo nu verkrijgbaar 02 maart 2022 15:03


 • Netflix neemt ontwikkelaar Next Games overheen 02 maart 2022 14:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader