Vacatures hinten mogelijk naar vervolg op Ghost of Tsushima


Den ontwikkelaar heeft op diens webstek vacatures staan voordat ene senior combat designer plus ene technical combat designer. Voordat beide bevrijden is ie ene vereiste dat den potentiële werknemer Ghost of Tsushima heeft gespeeld plus den gameplaysystemen binnenshuis den spel terdege weet. Hoewel dit noch vanaf se ene bevestiging is dat er ene voortzetting op Ghost of Tsushima te den programma staat, lijkt den defini er welnu zoals te hinten. 

Ghost of Tsushima verscheen vroeger nu op PlayStation 4 plus daarna zowel op PlayStation 5 via ene Director’s Cut. Den openwereldgame laat toneelspelers mits samoerai Jin den Tsushima-eilanden van Japan vrijmaken van ene Mongoolse invasie. Ie spel wordt gezegend wegens zijn interessante open wereld, kleurrijke graphics plus odes aan den samoeraifilms. Vorig schooljaar worden aangekondigd dat Sony Pictures plus PlayStation Productions aan ene speelfilm gebaseerd op Ghost of Tsushima werken.


 • Vooraanzicht van het Israëlische Nvidia-kantoor, waar hoofdzakelijk verschillende R&D-divisies gelokaliseerd zijn.

  Nvidia-hackers inmanen dat drivers open-source gaan 02 maart 2022 16:03


 • horizon forbidden west

  Nieuwe patch voordat Horizon Forbidden Westelijk uitgebracht 02 maart 2022 15:03


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  ‘Lego-set rondom Strak Wars Jedi: Fallen Order te den maak’ 02 maart 2022 15:03


 • Ghostwire: Tokyo

  Kosteloos visual novel rondom Ghostwire: Tokyo nu verkrijgbaar 02 maart 2022 15:03


 • Netflix neemt ontwikkelaar Next Games overheen 02 maart 2022 14:03Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader