Dice wil bestaande Battlefield 2042-maps aanpassen


Dat deed ie concern te eentje wetsartikel op den officiële Battlefield-website. Ie concern verstrekken daarbij aan maps op allerlei omgangsvormen aan te willen stappen, waaronder den uitgestrektheid. Ie verstrekken daarbij toe dat den huidige maps zo vitaal zijn, dat den spel doorheen sommigen eentje ‘walking simulator’ wordt verwoord. 

Daarbij willen er duidelijke ‘paden’ binnenshuis maps komen waar toneelspelers overheen kunnen stevenen, eveneens verbeterde plekken wegens voorkant te nemen plusteken verbeteringen te ie prospect van toneelspelers.

Dice laat weten dat dit ambitieuze wendingen zijn plusteken dat zij daarom noch iedereen tegelijkertijd op alle maps doorgevoerd kunnen wordt. Maps wordt daardoor na verloop van tijdstip geüpdatet. Welnu houdt Dice rekening met bovengenoemde kernwaarden ter ie uitbouwen van nieuwe maps.


 • Destiny 2 Forsaken

  Bungie: ‘Destiny 2 op Steam Deck spelen schenkkan verbod schuiven’ 03 maart 2022 08:03


 • Resident Evil 2 Remake

  Resident Evil 2, 3 plusteken 7 komen zoals PlayStation 5 plusteken Xbox Series X plusteken S 03 maart 2022 08:03


 • Epic Games

  Epic Games neemt Bandcamp overheen 03 maart 2022 08:03


 • FIFA 22 Mbappe Van Dijk

  EA haalt Russische teams uit Fifa plusteken NHL 03 maart 2022 08:03


 • sifu

  Sifu is eentje miljoen keer verkocht 03 maart 2022 08:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader