Elden Ring-patch lost bugs in PS5- en pc-versies van de game op


Op pc wasgoed er ene bug waardoor den grafische ticket van den speler noch juist tweedehands worden, waardoor den spel hevig traag afspeelde. Zowel worden den spel somwijlen tijdens ene kamp met den Fire Giant gesloten. Dit plusteken andere bugs zijn nu opgelost.

Op PlayStation 5 wasgoed er – vergelijkbaar met andere FromSoftware-games – den potentie dat toneelspelers hun voortgang verloren wanneer zij den console afsloten zonder dat via ie gamemenu te tenuitvoerleggen – bijvoorbeeld voort den console overheen te sluiten. Dit is nu zowel verholpen.

Elden Stadionring is nu verkrijgbaar voordat PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S plusteken pc. Den spel scoorde ene 9,5 op Gamer.nl. Lees hier zowel ene recente katern overheen den ervaringen rondom den spel van ene redacteur diegene autistisch is. 


 • Kirby

  Demo van Kirby plusteken den Vergeten Wereld nu vacant 03 maart 2022 15:03


 • OtherSide Entertainment

  Deus Ex-bedenker Warren Spector werkt aan compleet nieuwe IP 03 maart 2022 15:03


 • Sly Cooper

  ‘Nieuwe Sly Cooper- plusteken InFamous-games ter ontwikkeling’ 03 maart 2022 15:03


 • Halo

  Steven Spielberg wasgoed strak betrokken tijdens vervaardiging Halo-televisieserie 03 maart 2022 14:03


 • Foto van GeIL DDR5-geheugen op de fabrieksband.

  Intel wil DDR4 verwerpen ter volgende reeks moederbordchips 03 maart 2022 14:03Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader