Kirby en de Vergeten Wereld is om op te eten


Dat ontwikkelaar HAL Laboratory ie ter alhoewel diegene jaren vaak behoorlijk veilig heeft gespeeld met Kirby, is eentje understatement. Vrijwel alle games ter den hoofdreeks bevatten dezelfde (simpele) opzet van eentje tweedimensionale wereld waarin toneelspelers zichzelf vrij eenvoudig eentje weg vrijmaken onderbrak schattige vijanden ter verschillende levels. Zeker na den ijl geruisloze release van Kirby Strak Allies ter 2018 worden ie hooggelegen tijdstip voordat verandering. Na jarenlang gebonden te zijn geweest aan eenvoudige, tweedimensionale platformactie, kunnen wij ter Kirby plusteken den Vergeten Wereld tenslotte ooit vrij ter trio dimensies bewegen. Oh, plusteken dat onze vriendelijke roze blob zichzelf plots ter eentje post-apocalyptische wereld begeeft is zowel welnu opvallend.

Kirby en de vergeten Wereld

Alleseter

Onmiddellijk na eentje recentelijk getoonde trailer wasgoed er veel te uitvoeren rondom Kirby plusteken den Vergeten Wereld. Ten dele omdat er eentje grootschalige Kirby-game onderweg is zoals den Switch, maar vooral omdat wij moesten toekijken hoe Kirby eentje volledige automaat onderbrak den slokdarm liet roetsjen. Na eentje twee uur spelen kijk jij er noch meer van op: verkoopautomaten, verkeerskegels plusteken zelfs complete trappen: jij kunt ie zo zwakzinnige noch uitdenken of Kirby heeft er trek ter.

Ieder doorgeslikt object brengt eentje unieke vaardigheid met zichzelf mee. Zo kun jij gemarkeerde stukken onderbouwing openleggen onderbrak er op te springen indien verkeerskegel plusteken kun jij onbereikbare plekken verkennen onderbrak jezelf totdat trapje te leegeten. Plusteken ja, dat speelt televisiekanaal zo komisch indien dat ie eruit ziet – mee omdat den besturing van bepalen mondvol-vormen watten knullig aanvoelt.

Ie mikpunt van den spel is wegens alle Waddle Dees te loslaten uit den klauwen van eentje schurk waarvan wij diens identiteit nog even heimelijkheid liefhebben. Den spelopzet is voorts weinig verrassend. Zo voorschrijven toneelspelers overheen eentje meldkamer spelwereld waarin zij onderbrak middel van eentje Warp Strak kunnen rondzweven wegens verschillende werelden plusteken levels te uitpikken. Vanaf level zijn er eentje veel Waddle Dees te loslaten plusteken dat doet jij onderbrak den levels juist onderbrak te speuren plusteken verschillende missies te voltooien. Zo schenkkan ie zijn dat jij eentje geheime weg moeten vinden, of dat jij eentje viertal bloemen totdat bloei moeten brengen. Dan zijn er nog eentje veel minigames diegene beroep uitvoeren op één plusteken dezelfde mondvol-vaardigheid. Vaak hangt hier eentje time trial aan vast. Den spel schenkkan daarnaast op twee verschillende niveaus wordt gespeeld: makkelijk plusteken moeilijk(er). 

Kirby en de vergeten Wereld

Zij aan zij

Eentje post-apocalyptische spelwereld komt past huwelijksinzegening juist totdat uiting indien den protagonist er noch eenzaam voordat staat. Kijk maar zoals The Last of Us, Wall-E, I Am Legend plusteken elke andere speelfilm of spel met eentje vergelijkbaar thema. Dat maakt ie toegevoegd leuk dat den co-op van Kirby plusteken den Vergeten Wereld indien volwaardig beschouwd schenkkan wordt. Jou kunt samen met eentje andere spelen aan jij zijde den complete spelwereld verkennen, alhoewel kun jij indien tweede speler geen levenloze objecten of vijanden opslikken – dat is nou eenmalig iets watten eenzaam Kirby schenkkan. Dat is helemaal geen probleem, want ie is hilarisch wegens mee te liften op Trapkirby of Autokirby. Dat biedt den tweede speler verder zowel meer mogelijkheid wegens watten meer te genot van ie wereldje dat HAL Laboratory heeft neergezet, want diegene ziet er alles naast lelijk uit.

Den spel lijkt totdat dusver prima te stappen, zowel ter handheld- indien dockmodus. Daarnaast zorgt ie zachte kleurenpalet ervoor dat den ruwe randjes van den textures watten minder opvallen. Welnu zakt den framerate somwijlen ter wanneer jij ter eentje moordtempo overheen ie sportgebouw raast indien Autokirby. Daarnaast schenkkan den besturing van Kirby’s verschillende vormen watten klungelig aanvoelen, watten den platformactie op dennenboom loop ter den weg schenkkan zitten. Vooralsnog komt ie vooral hilarisch overheen, maar permitteren wij hopen dat dit op lange termijn geen frustraties oproept. 

Kirby en de vergeten Wereld

Kirby

Kirby and the Forgotten Land

Glimlach gegarandeerd

Gemiddels genomen ziet ie er juist uit voordat Kirby plusteken den Vergeten Wereld. Den sfeer zit er lekker ter, den wereld oogt fraai plusteken den gameplay is vermakelijk. Ie spel moeten verderop welnu hevig den waas ter gaan wegens huwelijksinzegening teleur te stellen, alhoewel zetwerk wij nog onze vraagtekens tijdens den watten klungelige besturing van sommige Kirby-transformaties plusteken den somwijlen watten haperende framerate. Maar den voorkeur wegens Kirby ter trio dimensies rond te permitteren stappen ter positie van den gebruikelijke 2D-avonturen lijkt den juiste te zijn geweest: ondanks dat den opzet noch intact vernieuwend is, voelt Kirby plusteken den Vergeten Wereld tijdens wijlen verfrissend aan.


  • Tiny Tina’s Wonderlands voelt indien eentje luchtige Borderlands-uitbreiding 28 sprokkelmaand 2022 15:02


  • ac valhalla

    Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök is nog meer Valhalla 10 sprokkelmaand 2022 18:02


  • ghostwire tokyo

    Ghostwire: Tokyo kietelt heerlijk den zintuigen 07 sprokkelmaand 2022 09:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader