Multiplayer van Xcom 2 wordt stopgezet op pc


Ongeacht den multiplayermodus wordt zowel den Challenge-modus stopgezet. Dat meldt ie nering op Twitter. Firaxis laat weten dat ie geen gemakkelijke besluit wasgoed, maar dat dit hoen ter staat stelt te werken aan andere projecten. Op consoles, Mac plusteken Linux blijft den multiplayer echter welnu vacant.

Xcom 2 kwam ter 2016 op pc uit. Te den multiplayermodus, diegene waarna nu vacant wasgoed, nemen twee toneelspelers ie tegen elkander op ter random gegenereerde maps met custom squads. Den Challenge-modus worden ter 2017 met den War of the Chosen-uitbreiding geïntroduceerd plusteken geven toneelspelers regelmatig nieuwe uitdagingen waarmee men strijdt wegens ene plekje op den leaderboards.


 • Kirby

  Demo van Kirby plusteken den Vergeten Wereld nu vacant 03 maart 2022 15:03


 • OtherSide Entertainment

  Deus Ex-bedenker Warren Spector werkt aan compleet nieuwe IP 03 maart 2022 15:03


 • Sly Cooper

  ‘Nieuwe Sly Cooper- plusteken InFamous-games ter ontwikkeling’ 03 maart 2022 15:03


 • Elden Ring

  Elden Stadionring-patch lost bugs ter PS5- plusteken pc-versies van den spel op 03 maart 2022 15:03


 • Halo

  Steven Spielberg wasgoed strak betrokken tijdens vervaardiging Halo-televisieserie 03 maart 2022 14:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader