'Nieuwe Sly Cooper- en InFamous-games in ontwikkeling'


Dat claimt AccountNGT op Twitter. Den insider staat er vooral wegens vertrouwd dat hij eentje week voordat den officiële onthulling alreeds details overheen Strak Wars Eclipse deelde. Dat medegedeeld hebbende is ie voorts noch vertrouwd hoe betrouwenswaardig den kennisgeving van den insider is.

AccountNGT schenken geen verdere kennisgeving overheen den mogelijke games, zonder dat zij mogelijk ergens dit klas wordt aangekondigd. Beide franchises werden ontwikkeld vanwege Sucker Punch – wiens laatste wapenfeit Ghost of Tsushima is – maar ie is noch vertrouwd of dit studio zowel den ontwikkeling van eentje mogelijke nieuwe Sly Cooper of InFamous op zichzelf neemt. Op onderstel van vacatures lijkt Sucker Punch welnu aan eentje voortzetting op Ghost of Tsushima te werken.


 • Elden Ring

  Elden Stadionring-patch lost bugs ter PS5- plus pc-versies van den spel op 03 maart 2022 15:03


 • Halo

  Steven Spielberg wasgoed strak betrokken tijdens produktie Halo-televisieserie 03 maart 2022 14:03


 • Foto van GeIL DDR5-geheugen op de fabrieksband.

  Intel wil DDR4 verwerpen ter volgende reeks moederbordchips 03 maart 2022 14:03


 • kirby

  Kirby plus den Vergeten Wereld is wegens op te opeten 03 maart 2022 14:03


 • Illustratie van een Nvidia-gpu in een laptop.

  RTX 40-gpu’s komen mogelijk met grotere L2-cache 03 maart 2022 13:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader