Oekraïense studio achter Stalker 2 richt zich op redden van werknemers


Ie onderneming plaatste ene nieuwe video online waarin ie den huidige situatie rondom den invasie van Oekraïne om Rusland schetst. “Vorige week waren wij nog ene video aan ie editen overheen onze motion capture-studio. Wij wilden permitteren zien hoe den tussenfilmpjes wordt vervaardigd. Wij bekeken video’s, schreven scripts plusteken spraken met acteurs. Vorige week lijkt eeuwen geleden.”

Den video laat vervolgens plaatjes zien van explosies ter Oekraïne. “Dit video is onzerzijds oplossing op den vraag hoe ie met onzerzijds gaat. Wij trachten onze werknemers plusteken hun families te promoten met voortduren. Spel-ontwikkeling staat op ene verachtelijk pitje. Maar wij gaan om, na den zegepraal. Glorie aan Oekraïne.”

Den release van Stalker 2 staat zover vertrouwd gepland op 8 december 2022 op Xbox Series X plusteken S plusteken pc.


 • star wars jedi fallen order

  Den uitgelezene Xbox-deals van den week 03 maart 2022 12:03


 • Rayman Legends

  Den uitgelezene Nintendo Switch-deals van den week 03 maart 2022 12:03


 • Hades PS5 Xbox

  Den uitgelezene pc-deals van den week 03 maart 2022 12:03


 • Den uitgelezene PlayStation-deals van den week 03 maart 2022 12:03


 • Elden Ring

  Speler verslaat Elden Stadionring-baas met Stadionring Gezond Adventure-accessoire 03 maart 2022 11:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader