Steven Spielberg was nauw betrokken bij productie Halo-televisieserie


Dat meldt producer Darryl Rechttoe aan Total Filmrolletje (via GamesRadar). Ie wasgoed reeds vertrouwd dat Spielbergs productiebedrijf Amblin TV den serie produceert, maar veel mensen gingen er van uit dat den regisseur van films mits Jurassic Park, Jaws plus Schindler’s List zelf noch betrokken wasgoed onder ie project.

Niets blijkt minder waar. “Hij wasgoed mits eentje peetvader voordat ie project. Hij samenvoeging elk script, hielp met ie schiften van den showrunners, schrijvers, regisseur plus personages, wasgoed betrokken onder productiedesign plus den visuele gevolgen: hij keek zoals elk opzicht.”

Ie eerste seizoen van den tv-serie gebaseerd op Halo gaat op 24 maart ter première. Den serie komt te staan op streamingdienst Paramount+. Dit streamdienst is vooralsnog noch ter Nederland verkrijgbaar. Recentelijk worden eentje tweede seizoen bevestigd. Zowel is manifest dat ogen ie gezicht van Master Chief gaan zien ter den serie. Master Chief wordt gespeeld onderbrak filmster Pablo Schreiber.


 • Foto van GeIL DDR5-geheugen op de fabrieksband.

  Intel wil DDR4 verwerpen ter volgende reeks moederbordchips 03 maart 2022 14:03


 • kirby

  Kirby plus den Vergeten Wereld is wegens op te nuttigen 03 maart 2022 14:03


 • Illustratie van een Nvidia-gpu in een laptop.

  RTX 40-gpu’s komen mogelijk met grotere L2-cache 03 maart 2022 13:03


 • Rayman Legends

  Den uitgelezene Nintendo Switch-deals van den week 03 maart 2022 12:03


 • star wars jedi fallen order

  Den uitgelezene Xbox-deals van den week 03 maart 2022 12:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader