Valve verhelpt joystick-drift op Steam Deck met patch


Sommige eigenaren van den Steam Deck maakten melding van stickdrift, watten inhoudt dat ie toestel indien input registreert dat iemand den joystick tweedehands, terwijl dat noch zo is. Dit soort problemen verrichten zichzelf zowel voordat op andere platforms – zoals te den Joy-Cons van den Nintendo Switch. Opvallend hierbij is echter dat den eerste exemplaren van den Steam Deck nog maar nipt te handen van consumenten zijn.

Volgens Valve-ontwerper Lawrence Yang zullen ie wegens ene probleem met den kalibratie van ie toestel gaan. Dit probleem zullen onderbrak ene recente firmware update zijn toegevoegd plusteken dus geen hardwarematig probleem zijn geweest. Valve heeft tijdelijk ene nieuwe update uitgebracht waarmee ie probleem is verholpen.


 • Vooraanzicht van het Israëlische Nvidia-kantoor, waar hoofdzakelijk verschillende R&D-divisies gelokaliseerd zijn.

  Nvidia-hackers verlangen dat drivers open-source gaan 02 maart 2022 16:03


 • horizon forbidden west

  Nieuwe patch voordat Horizon Forbidden Westelijk uitgebracht 02 maart 2022 15:03


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  ‘Lego-set rondom Strak Wars Jedi: Fallen Order te den maak’ 02 maart 2022 15:03


 • Ghostwire: Tokyo

  Kosteloos visual novel rondom Ghostwire: Tokyo nu verkrijgbaar 02 maart 2022 15:03


 • Netflix neemt ontwikkelaar Next Games overheen 02 maart 2022 14:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader