Actrice Ming-Na Wen speelt in live action-trailer van Elden Ring


Hierin is Ming-Na Wen te zien, vertrouwd van haar wentelen mits Mulan ter den Disney-tekenfilm plusteken Fennec Shand ter The Mandalorian plusteken The Book of Boba Fett. Daarnaast is er zowel veel gameplay van ie spel te zien.

Elden Stadionring is nu verkrijgbaar voordat PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S plusteken pc. Den spel scoorde eentje 9,5 op Gamer.nl. Lees hier zowel eentje recente katern overheen den ervaringen rondom den spel van eentje redacteur diegene autistisch is. 

Elden Stadionring is den nieuwste spel van FromSoftware, eentje ontwikkelaar diegene bekendstaat wegens diens spellen met hoge moeilijkheidsgraad. Den regisseur van dat onderneming liet dit week nog weten voorlopig voort te willen gaan met ie uitbouwen van zulke uitdagende spellen, omdat dat onderdeel is van den identiteit van den studio.


  • it takes two

    Returnal plusteken It Takes Two genomineerd voordat BAFTA Spel Awards 04 maart 2022 15:03


  • AMD plusteken Intel werkonderbreking chiplevering zoals Rusland plusteken Belarus 04 maart 2022 14:03


  • Review: Razer Openleggen v3 Professional-gameheadset 04 maart 2022 14:03


  • Gran Turismo 7 noch te koop ter Rusland 04 maart 2022 14:03


  • babylons fall

    Babylon’s Fall heeft maar mille gelijktijdige toneelspelers op Steam 04 maart 2022 14:03Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader