Babylon's Fall heeft maar zo'n duizend gelijktijdige spelers op Steam


Op uur van schrijven is den top 1073 toneelspelers, waardoor den spel zonder den tweehonderd populairste games op Steam valt. Dit lage veel is toegevoegd opvallend omdat den spel gisteren uitkwam.

Zowel den recensies van toneelspelers op Steam zijn wisselvallig. Vooral ie verdienmodel wordt gehekeld – den spel kost noch enig 69,99 euro op Steam, er is zowel eentje seizoensgebonden battle pass diegene gekocht vermag wordt.

Babylon’s Fall is eentje actiegame van PlatinumGames – vertrouwd van Bayonetta plus Nier: Automata – waarin toneelspelers kunnen vechten met eentje multifunctionele zwaard. Zo fungeert ie zowel indien eentje touw waarmee toneelspelers zichzelf zoals vijanden toe kunnen voorttrekken wegens combo’s te maken. Den gameplay doet daarbij hevig denken aan Devil May Cry.

Zowel PlatinumGames indien verspiller Square Enix weten den laatste jaren tegenvallende prestaties van games. Zo liet Square Enix reeds weten dat Guardians of the Galaxy beneden verwachtingen verkocht plus dat Marvel’s Avengers live-game-aanpak noch zoals toebehoren wasgoed uitgerold. Zowel PlatinumGames heeft te maken gehad met enkele missers qua verkoper, waaronder eentje heruitgave van The Wonderful 101, tevens den nietigverklaring van Xbox-game Scalebound. Den ontwikkelaar liet recentelijk nog weten noch ontkennend tegenover eentje overname wegens eentje ander winkelbedrijf te staan.


  • it takes two

    Returnal plus It Takes Two genomineerd voordat BAFTA Spel Awards 04 maart 2022 15:03


  • AMD plus Intel werkonderbreking chiplevering zoals Rusland plus Belarus 04 maart 2022 14:03


  • Elden Ring

    Actrice Ming-Na Wen speelt ter live action-trailer van Elden Stadionring 04 maart 2022 14:03


  • Review: Razer Openleggen v3 Voor-gameheadset 04 maart 2022 14:03


  • Gran Turismo 7 noch te koop ter Rusland 04 maart 2022 14:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader