Bungie: 'Destiny 2 op Steam Deck spelen kan ban opleveren'


Bungie laat dit weten via eentje statement op den webstek van den franchise. Destiny 2 zullen den Steam Deck (plus “elk ander toestel dat Stream Play’s Proton ondersteunt uitgezonderd Windows is geïnstalleerd plus draait”) noch ondersteunen.

Ie onderneming vervolgt: “Toneelspelers diegene trachten Destiny 2 via SteamOS of Proton trachten te spelen op Steam Deck, kunnen noch ter den spel komen plus wordt teruggestuurd zoals hun gamebibliotheek.” Mensen diegene dit weliswaar trachten te omzeilen, “krijgen eentje geobsedeerd ter den spel”.

Bungie is vaag voordat den precieze reden dat Destiny 2 noch op den Steam Deck gespeeld mogen wordt. Op Reddit speculeren gamers er op los. Eentje populaire theorie is dat ie te maken heeft met den anti-cheat software ter den spel. Sony kondigde vorige maand aan Bungie overheen te nemen voordat 3,6 miljard dollar, maar den ontwikkelaar vermag onafhankelijk blijven werken.


 • Kirby

  Demo van Kirby plus den Vergeten Wereld nu vacant 03 maart 2022 15:03


 • OtherSide Entertainment

  Deus Ex-bedenker Warren Spector werkt aan compleet nieuwe IP 03 maart 2022 15:03


 • Sly Cooper

  ‘Nieuwe Sly Cooper- plus InFamous-games ter ontwikkeling’ 03 maart 2022 15:03


 • Elden Ring

  Elden Stadionring-patch lost bugs ter PS5- plus pc-versies van den spel op 03 maart 2022 15:03


 • Halo

  Steven Spielberg wasgoed nauwsluitend betrokken erop vervaardiging Halo-televisieserie 03 maart 2022 14:03Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader