Dit kunnen spelers verwachten van Have a Nice Death


Den video is opgezet mits eentje instructievideo voordat nieuwe werknemers van Death Incorporated. Te den spel gezaghebben toneelspelers namelijk den CEO van ie nering dat verantwoordelijk is voordat den zielen van overleden mensen. Mits den Dood vechten toneelspelers ingevolge diverse ruimtes van ie nering, vol met werknemers diegene teveel zielen hebben verzameld plusteken daardoor zijn losgeslagen.

Have a Nice Death inhouden dertig unieke wapens plusteken spreuken diegene zowel nog ooit geüpgraded kunnen wordt. Death schenkkan zichzelf zowel upgraden met Curses, ofschoon hebben dit negatieve resultaten op den spelwereld. Den spel is ontwikkeld ingevolge Magic Vormgeving Studios ter samenwerkingsverband met Sebastien Penibel, den hoofdontwikkelaar van Dead Cells.

Have a Nice Death komt aanstaande dinsdag mits Early Access-game uit op Steam. Uiteindelijk moeten den spel zowel op andere platforms verschijnen, maar daarheen is nog geen verwittiging overheen vertrouwd.


 • The Settlers

  Nieuwe The Settlers wederom uitgesteld 04 maart 2022 11:03


 • The House of the Dead: Remake

  The House of the Dead: Remake komt ter april uit 04 maart 2022 10:03


 • Cities Skylines

  Cities: Skylines is volgende week kosteloos via Epic Games Store 04 maart 2022 10:03


 • Er komen Mii’s zoals Mario Kart Tour 04 maart 2022 10:03


 • Returnal

  Returnal-studio is begonnen aan eentje nieuwe IP 04 maart 2022 08:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader