Doneer een powerbank aan Oekraïense vluchtelingen


Sinds honderdduizenden Oekraïners stulp plus haardstede hebben willen nalaten wegens den oprukkende oorlog, is eentje veilig punt wegens den smartphone op te laden allesbehalve vanzelfsprekend. Ene werkende telefoontoestel is voordat Oekraïners van levensbelang: of dat nu voordat nieuwsbericht plus kennisgeving overheen hun omlijning is, wegens voeling met huisgezin plus vrienden te kunnen verzorgd of voordat praktische zaken indien scheepvaart of den ingebouwde zaklantaarn ─ eentje volgeladen accumulator is essentieel.

Er wordt te Nederland talloze kleine plus grotere initiatieven op poten gezet wegens den mensen te Oekraïne te promoten. Reshift draagt graag eentje steentje via met den daad Power to the People, waarmee ie zo veel mogelijk powerbanks wil verzamelen wegens Oekraïense vluchtelingen van stroom te voorzien.

Wegens dat te realiseren, heeft Reshift www.power2thepeople.nl te ie leven geroepen, waar gas middels eentje schenking van 25 euro eentje powerbank kunnen verkregen. Reshift verzamelt vervolgens alle powerbanks, zorgt dat dit stuk voordat stuk volledig wordt opgeladen plus verzorgt ie vrachtvervoer wending Oekraïne. Lees op den webstek meer overheen ie initiatief.

Los van voorgaande inzamelingsactie werkt Gamer.nl samen met zusterplatform Power Unlimited aan eentje ander initiatief wegens strafbaar op te halen voordat oorlogsslachtoffers.


  • gamer

    Overheen diegene blauwgele vlag 02 maart 2022 13:03Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader