Er komen Mii's naar Mario Kart Tour


Nintendo heeft eentje trailer uitgebracht waarin den Mii’s te handeling zijn te zien. Toneelspelers kunnen uit verschillende pakjes selecteren – onder andere gebaseerd op Mario plus Donkey Kong. Op 9 maart komt den eerste uitverkoring aan Mii’s met pakjes live te den spel plus op 23 maart den tweede uitverkoring. Ie lijkt er daarnaast op dat er zowel eentje specifieke Tour voordat den Mii’s aan den spel wordt toegevoegd, reeds verzaken daarginds nog details overheen.

Mario Kart Tour is geheel kosteloos te downloaden op iOS plus Android. Welnu kunnen er diverse acquireren gedaan wordt te den app. Den karts te ie spel voorttrekken vanzelf op plus kunnen vervolgens wordt bestuurd onderbrak te eentje windrichting te swipen op ie scherm. Diverse tracks diegene voorheen speciaal waren voordat Mario Kart Tour, wordt te den loop van dit plus volgend schooljaar indien betaalde dlc aan Mario Kart 8 Deluxe toegevoegd.


 • Returnal

  Returnal-studio is begonnen aan eentje nieuwe IP 04 maart 2022 08:03


 • ‘F1 2022 bevatten supercars plus cross-play, maar geen verhaalmodus’ 04 maart 2022 08:03


 • FromSoftware: ‘Uitdagende games zijn onze identiteit’ 04 maart 2022 08:03


 • gran turismo 7

  Gran Turismo 7 krijgt na release nieuwe circuits plus wagen’s 04 maart 2022 08:03


 • babylons fall

  Babylon’s Fall is nu verkrijgbaar 04 maart 2022 08:03Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader