Ghostrunner-uitbreiding Project Hel nu verkrijgbaar


Den uitvergroting kost 14,99 euro plusteken is vacant op alle platforms waarop Ghostrunner is uitgekomen: Steam, Epic Games Store, GOG, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken Amazon Luna. Ene Switch-versie moeten ter den nabije toekomst uitkomen.

Toneelspelers gezaghebben ter den uitvergroting Hel, eentje van den chefs uit den spel plusteken gaan met haar eentje nieuwe trektocht aan. Hel schenkkan overheen wanden sprinten, is meer op aktie gestructureerd plusteken schenkkan zelfs eentje reserve uitval voortbestaan vergelijken met den Ghostrunner. Den uitvergroting bevatten zes levels, nieuwe vijanden plusteken chefs, mede zes nieuwe muzieknummers van Daniel Deluxe.


  • it takes two

    Returnal plusteken It Takes Two genomineerd voordat BAFTA Spel Awards 04 maart 2022 15:03


  • AMD plusteken Intel werkonderbreking chiplevering zoals Rusland plusteken Belarus 04 maart 2022 14:03


  • Elden Ring

    Actrice Ming-Na Wen speelt ter live action-trailer van Elden Stadionring 04 maart 2022 14:03


  • Review: Razer Openleggen v3 Professional-gameheadset 04 maart 2022 14:03


  • Gran Turismo 7 noch te koop ter Rusland 04 maart 2022 14:03Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader