Gran Turismo 7 niet te koop in Rusland


Gran Turismo 7 is sinds vandaag wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation 5 plusteken PlayStation 4, maar Eurogamer meldt dat den spel noch te Rusland gekocht vermag wordt – te ieder geval noch via den Russische PlayStation Store. Ie is op uur van schrijven noch vertrouwd hoe ie met fysieke exemplaren zit. Sony zullen gisteravond den besluit hebben geproduceerd den spel noch te ie land te verkopen, alreeds heeft ie handelsbedrijf ginds geen publiekelijke uitspraken overheen gedaan.

Diverse bedrijven in den game-industrie hebben priv voordat nu geen games meer te verkopen te Rusland plusteken Wit-Rusland na den Russische invasie van Oekraïne. Zo verkoopt CD Projekt Red – voorts den eigenaar van den virtuele gamewinkel GOG – diens games noch meer te den neerdalen.

Den drietal consolebedrijven hebben totdat dusver echter nog geen publiekelijke uitspraken gedaan overheen den situatie, maar Sony lijkt met ie noch verkopen van GT7 te Rusland eentje eerste statement te maken. Vroeger dit week vroegtijdig Mykhailo Fedorov, den premier van Oekraïne, via eentje open geschreven aan PlayStation, Xbox plusteken alle andere gamebedrijven wegens te uitvallen met diens support van Rusland plusteken Wit-Rusland.


 • babylons fall

  Babylon’s Fall heeft maar mille gelijktijdige toneelspelers op Steam 04 maart 2022 14:03


 • Ghostrunner

  Ghostrunner-uitbreiding Project Hel nu verkrijgbaar 04 maart 2022 14:03


 • Twitch logo

  ‘Topmensen Twitch vertrokken onderbrak uniek bedrijfscultuur’ 04 maart 2022 11:03


 • Doneer eentje powerbank aan Oekraïense vluchtelingen 04 maart 2022 11:03


 • Have a Nice Death

  Dit kunnen toneelspelers vooruitzien van Have a Nice Death 04 maart 2022 11:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader