Microsoft stopt verkoop producten en diensten in Rusland


Dat te navolging van den oorlog te Oekraïne. Ermee zijn Xbox-consoles, Xbox-games plusteken instituten mits Microsoft Office noch meer verkrijgbaar te ie land.

Zowel zegt Microsoft ‘nauwsluitend samen te werken’ met den Amerikaanse overheid, den Europese Unie plusteken ie Verenigd Koninkrijk wegens ‘veel aspecten’ van haar onderneming te ie land te werkonderbreking, te linie met sancties van verschillende neerdalen.

Microsoft zegt zowel haar middelen te te zetwerk wegens cyberaanvallen tegen Oekraïne ge te weren, waaronder lokale omroepstichtingen, mede inwoners geldelijk te ondersteunen. Daarvoor werkt ie samen met UN Affairs, ie International Committee of the Red Cross plusteken ‘verschillende’ Verenigde Volken-agentschappen.

“Indien eentje winkelbedrijf zijn wij vastbesloten den veiligheid van onze werknemers te Oekraïne te waarborgen, plusteken zij zijn te onveranderlijk voeling wegens zij poetsvrouw te allerlei vormen poetsvrouw te bieden, waaronder degenen diegene willen vluchten voordat hun leven of veiligheid”, sluit ie winkelbedrijf ge. 

“Nipt mits velen steunen wij Oekraïne plusteken roepen wij op totdat vrede, respect voordat den zelfstandigheid van ie land plusteken den dekking van diens inwoners.”


  • it takes two

    Returnal plusteken It Takes Two genomineerd voordat BAFTA Spel Awards 04 maart 2022 15:03


  • AMD plusteken Intel werkonderbreking chiplevering zoals Rusland plusteken Belarus 04 maart 2022 14:03


  • Elden Ring

    Actrice Ming-Na Wen speelt te live action-trailer van Elden Stadionring 04 maart 2022 14:03


  • Review: Razer Losbreken v3 Voor-gameheadset 04 maart 2022 14:03


  • Gran Turismo 7 noch te koop te Rusland 04 maart 2022 14:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader