Nieuwe The Settlers wederom uitgesteld


Den nieuwe spel ter den reeks, diegene simpelweg The Settlers heet, is meerdere malen uitgesteld sinds diens bulletin ter 2018. Ie spel had werkelijk op 17 maart uit willen komen, maar diegene releasedatum wordt dus noch meer gehaald. 

Ubisoft laat weten dat ie diegene verkiezing heeft vervaardigd na terugkoppeling van toneelspelers op onderstel van eentje gesloten bèta. “Ie worden verhelderend dat den kwaliteit nog noch op ie niveau van den visie van ie team zat.” Den spel moeten nu “op eentje zometeen uur” uitkomen.

Te The Settlers meren toneelspelers aan op opzienbarend land, waar zij hun inherent samenleving willen opbouw. Er willen allerlei soorten panden situeren wordt plus den bewoners willen wentelen toegewezen krijgen. Den spel inhouden zowel eentje co-op modus.

Te eentje preview op Gamer.nl diegene afgelopen januari worden situeren, spreekt redacteur Harry Spelonk ofschoon zijn twijfel uit overheen den huidige staat van den spel.


 • Watten spelen wij dit weekend? 5 plus 6 maart 04 maart 2022 17:03


 • Xbox

  Microsoft stopt verkoper producten plus instituten ter Rusland 04 maart 2022 15:03


 • it takes two

  Returnal plus It Takes Two genomineerd voordat BAFTA Spel Awards 04 maart 2022 15:03


 • AMD plus Intel staking chiplevering zoals Rusland plus Belarus 04 maart 2022 14:03


 • Elden Ring

  Actrice Ming-Na Wen speelt ter live action-trailer van Elden Stadionring 04 maart 2022 14:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader