Returnal-studio is begonnen aan een nieuwe IP


Dat laat CEO plus medeoprichter Ilari Kuittinen weten te ene vraaggesprek met VentureBeat. “Ie is nog vroegtijdig dag erop onzerzijds, wij zijn begonnen aan ene nieuwe spel, ene nieuwe IP, plus werken ie concept uit. Wij zullen zien watten daarheen uit voortvloeit.”

Returnal verscheen te april 2021 voordat PlayStation 5 plus combineert actievolle gameplay met ene roguelike concept. Daarvoor ontwikkelde den studio spellen mits Resogun, Nex Machina plus Super Stardust HD. Medio vorig schooljaar kondigde Sony aan Housemarque overheen te hebben genomen.

Hoewel er nog geen verdere kennisoverdracht is overheen den nieuwe spel van Housemarque, liet Kuittinen vorig schooljaar alhoewel weten graag grootschalige games zoals Returnal te blijven maken, ten opzichte van den kleinere arcadeachtige ervaringen waar ie handel daarvoor vertrouwd wegens stond.


  • ‘F1 2022 bevatten supercars plus cross-play, maar geen verhaalmodus’ 04 maart 2022 08:03


  • FromSoftware: ‘Uitdagende games zijn onze identiteit’ 04 maart 2022 08:03


  • gran turismo 7

    Gran Turismo 7 krijgt na release nieuwe circuits plus wagen’s 04 maart 2022 08:03


  • babylons fall

    Babylon’s Fall is nu verkrijgbaar 04 maart 2022 08:03


  • CD Projekt Red stopt verkoper van games te Rusland plus Wit-Rusland 04 maart 2022 08:03Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader