Sifu is een miljoen keer verkocht


Dat heeft ontwikkelaar Sloclap aangekondigd. Den spel verscheen op 8 schrikkelmaand voordat PlayStation 5, PlayStation 4 plus Epic Games Store. Op 3 mei komt zowel eentje fysieke editie uit voordat PS5 plus PS4.

Sloclap laat daarnaast weten dat er ter totaal meer dan tien miljoen uur ter den spel is gestoken, meer dan 45 procent van den toneelspelers ie uitdagende tweede level heeft uitgespeeld plus meer dan 150.000 toneelspelers slechterik Yang hebben verslagen.

Ter Sifu stappen toneelspelers ter den schoenen van eentje kung-fu-leerling diegene uit is op wraakneming. Gevechten tegen bendeleden vinden positie ter gangen, torens plus andere uithoeken van den stad, waarbij toneelspelers gewoonte kunnen maken van objecten ter den vorm plus wapens indien honkbalknuppels. Wanneer toneelspelers verslagen wordt, wordt ie hoofdrolspeler pa.

Den spel scoorde eentje 8,5 op Gamer.nl: “Sifu kost jou wellicht eentje tal jaren van jou inherent leven, maar is reeds diegene uren training meer dan waard.”


 • Kirby

  Demo van Kirby plus den Vergeten Wereld nu vacant 03 maart 2022 15:03


 • OtherSide Entertainment

  Deus Ex-bedenker Warren Spector werkt aan compleet nieuwe IP 03 maart 2022 15:03


 • Sly Cooper

  ‘Nieuwe Sly Cooper- plus InFamous-games ter ontwikkeling’ 03 maart 2022 15:03


 • Elden Ring

  Elden Stadionring-patch lost bugs ter PS5- plus pc-versies van den spel op 03 maart 2022 15:03


 • Halo

  Steven Spielberg wasgoed nauwsluitend betrokken onder vervaardiging Halo-televisieserie 03 maart 2022 14:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader