'Topmensen Twitch vertrokken door onenigheid bedrijfscultuur'


Dat claimt Bloomberg te eentje wetsartikel diegene achter eentje betaalmuur zit. VGC vat den beschikbare kennisgeving samen. Onder andere den chief operating officer, chief content officer plus stamhoofd van creator development zullen ofschoon hun biezen hebben gepakt. Daarnaast zullen vorig klas meer dan driehonderd werknemers zijn vertrokken, plus zullen dit klas den teller ofschoon op meer dan zestig staan.

Volgens Marcus Graham, ie voormalige stamhoofd van creator development, ligt den kern van ie probleem onder ie waarheid dat relatief nieuwe werknemers van ie handelsbedrijf den Twitch-gemeenschap noch vatten. “Wij haalden mensen in van Facebook, van Twitter”, waarbij “velen noch wilden leren hoe dit paring te mekaar steekt plus waarom ie zo speciaal is”.

Eentje van den breekpunten voordat veel werknemers onkundige eentje project wegens strafbaar te halen uit ie werkgelegenheid van streamers te zijn. Ie project zullen rondtollen wegens eentje nieuwe optie waarmee ogen strafbaar konden voldoet wegens hun favorieten streamers op den webstek te promoten. Zowel eentje project wegens streamers diegene minstens veertig uur vanaf week online zijn advertenties te permitteren rondtollen op hun kanalen, ontving weerstand in ie handelsbedrijf.

Eentje andere voormalige Twitch-werknemer meldt ie volgende: “Den gebruiker is den contentmaker. Mits jij geen passie hebt voordat ie product, bekijk jij ie noch voort den ogen van den gebruiker plus heb jij noch idem niveau van empathie.”


 • Doneer eentje powerbank aan Oekraïense vluchtelingen 04 maart 2022 11:03


 • Have a Nice Death

  Dit kunnen toneelspelers vooruitzien van Have a Nice Death 04 maart 2022 11:03


 • The Settlers

  Nieuwe The Settlers wederom uitgesteld 04 maart 2022 11:03


 • The House of the Dead: Remake

  The House of the Dead: Remake komt te april uit 04 maart 2022 10:03


 • Cities Skylines

  Cities: Skylines is volgende week kosteloos via Epic Games Store 04 maart 2022 10:03Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader