Activision Blizzard heeft moeite met personeel vinden en behouden


Dat blijkt uit ie gisteren uitgekomen jaarrapport van ie nering. “Wij geoefend toenemende problemen met ie straktrekken plusteken ie terughouden van talentvol personeel. Wij zagen bijvoorbeeld eentje royaal hoger personeelsverloop via onze human resources-afdeling ter 2021.”

“Wij vooruitzien dat recente procesvoering waarin ie nering is verwikkeld, overheen zorgen van medewerkers overheen den werkplek, met den bijbehorende media-aandacht, eentje averechts effect gaat hebben op onzerzijds vermogen wegens personeel aan te voorttrekken plusteken vast te liefhebben.”

Vorig schooljaar kwamen er reportages zoals zonder waarin Activision Blizzard mits giftige werkplek worden omschreven. Den staat Californië klaagde ie nering zelfs aan, plusteken vorig najaar kwam zoals zonder dat CEO Bobby Kotick jarenlang op den hoogte wasgoed van verschillende seksuele intimidaties diegene hadden plaatsgevonden. Tijdelijk is vertrouwd dat Microsoft van project is Actvision Blizzard overheen te nemen voordat eentje recordbedrag van 68,7 miljard dollar.


 • Paradise Killer

  Paradise Killer komt op 16 maart op PS5, PS4 plusteken Xbox-consoles uit 05 maart 2022 11:03


 • Luigi's Mansion 3

  Medeoprichter Luigi’s Mansion 3-studio gaat met pensioen 05 maart 2022 11:03


 • Current gen-versie Grand Theft Automaat 5 bevatten trio grafische modi 05 maart 2022 11:03


 • Verheerlijken van microtransacties ter Gran Turismo 7 vertrouwd 05 maart 2022 10:03


 • Nintendo Logo

  Switch eShop vergankelijk noch vacant ter Rusland 05 maart 2022 10:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader