Current gen-versie Grand Theft Auto 5 bevat drie grafische modi


Dat heeft Rockstar aangekondigd. Allereerst is er Fidelity-modus. Dit is grafisch waargenomen den lieve voorliefde, met ene native 4k-resolutie plusteken ray-tracing op PS5 plusteken Xbox Series X, plusteken opgeschaalde 4k op Xbox Series S. Welnu draait den spel dan te 30 frames vanaf tel.

Vervolgens is er Voorstelling-modus, waarin den spel op PS5 plusteken Xbox Series X te 60 fps plusteken opgeschaald 4k draait. Op Series S draait den spel te 30 fps plusteken 1080p. Totdat slot is er op PS5 plusteken Xbox Series X ene Voorstelling RT-modus, ene soort middenweg met opgeschaald 4k plusteken 60 fps én ray tracing.

Voorts bevatten den current gen-versie verbeteringen mits snellere laadtijden, meer mensen plusteken verkeer op straat, meer planten, verbeterde waterreflecties plusteken meer. Op PS5 wordt er gebruikgemaakt van haptische terugkoppeling plusteken den adaptieve triggers. Zowel is er 3D Audio op PS5 plusteken Spatial Sound op Xbox Series.

Logischerwijs wordt den spel zowel geleverd met ene nieuwe versie van GTA Online, diegene – zoals vroeger beroemd wasgoed vervaardigd – vanaf lancering trio maanden geheel kosteloos gespeeld vermag wordt met PlayStation Plus. Op den nieuwe consoles vermag ie voorbericht van GTA Online wordt overgeslagen plusteken is er ene nieuwe tutorial. 

Mensen diegene hun geboekte voortgang te den singleplayermodus van GTA 5 willen vertalen, kunnen dat vanaf nu doet via den Rockstar Games Social Club. Voordat ie vertalen van voortgang te GTA Online paardenhoeven toneelspelers straks ge den nieuwe versie op te stichten wegens alles overheen te hevelen. Dit vermag slechts eenmalig plusteken is noch terug te kolken.

Den current gen-versie komt op 15 maart digitaal uit, plusteken te april zowel lijfelijk. Overheen den prijs heeft Rockstar nog geen details gegeven.


 • Roemen van microtransacties te Gran Turismo 7 beroemd 05 maart 2022 10:03


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard heeft moeite met personeel vinden plusteken reserveren 05 maart 2022 10:03


 • Nintendo Logo

  Switch eShop voorbijgaand noch vacant te Rusland 05 maart 2022 10:03


 • Electronic Arts

  EA verkoopt geen games meer te Rusland plusteken Wit-Rusland 05 maart 2022 10:03


 • Pokémon-ontwikkelaar Spel Maniak verdient ene rust 05 maart 2022 08:03Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader