EA verkoopt geen games meer in Rusland en Wit-Rusland


Dat heeft ie nering aangekondigd. “Wij blijven gechoqueerd overheen ie conflict te Oekraïne plus verzamel onzerzijds met velen overheen intact den wereld wanneer wij zeggen dat wij vrede plus ene einde van den invasie willen.”

Ie nering vervolgt: “Wij hebben den voorkeur geproduceerd wegens den verkoper van onze games plus content – waaronder bundels met virtueel poen – zekering te zetwerk te Rusland plus Wit-Rusland zolang ie conflict voortduurt.”

Mits gevolg daarvan kunnen EA-games plus -producten noch meer via Origin of den EA-app gekocht wordt. Zowel werkt EA samen met den consolefabrikanten wegens hun games uit diegene virtuele winkels te halen.

Voordien dit week kondigde EA ofschoon aan alle Russische teams uit Fifa- plus NHL-games te halen. Ie nering is ene van den velen hierbinnen den game-industrie diegene zichzelf hard maken wegens zichzelf uit te spreken tegen den Russische invasie. Zo maken diverse gamebedrijven, waaronder The Pokémon Company plus den ontwikkelaar van This War of Mine, poen overheen. Zowel zijn er uitgevers diegene hun spellen noch meer te den terechtkomen verkopen, waaronder Microsoft plus CD Projekt Red. Zowel Gran Turismo 7 is noch te koop te Rusland.


 • Paradise Killer

  Paradise Killer komt op 16 maart op PS5, PS4 plus Xbox-consoles uit 05 maart 2022 11:03


 • Luigi's Mansion 3

  Medeoprichter Luigi’s Mansion 3-studio gaat met pensioen 05 maart 2022 11:03


 • Current gen-versie Grand Theft Wagen 5 inhouden trio grafische modi 05 maart 2022 11:03


 • Roemen van microtransacties te Gran Turismo 7 beroemd 05 maart 2022 10:03


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard heeft moeite met personeel vinden plus voorbehouden 05 maart 2022 10:03Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader