FromSoftware: 'Uitdagende games zijn onze identiteit'


Dat meldt regisseur Hidetaka Miyazaki ter eentje vraaggesprek met New Yorker. Ie wetsartikel geven aan dat FromSoftware-games nagenoeg eeuwig hevig uitdagend zijn plusteken suggereert dat dit uitdaging eentje cruciaal onderdeel is van ie medium games, ten opzichte van escapisme of verheffing.

“Wij loeren eeuwig hoe wij spullen kunnen verbeteren, maar watten onze games specifiek betreft zorgt uitdaging ervoor dat wij waarde geven aan den ervaring”, aldus Miyazaki. “Ie is dus noch iets waar wij op dit ogenblik mee willen uitvallen. Ie is onze identiteit.”

Miyazaki legt zowel uit hoe hij den hoge moeilijkheidsgraad ter zijn games ziet: “Ik zie ie mits ie oplossen van problemen. Wij varen allen tegen problemen aan ter onzerzijds dagelijks leven. Daarheen oplossingen voordat vinden geven eeuwig voldoening. Maar ter ie leven krijgen wij diegene voldoening noch eeuwig meteen.”

Den uiterst recente spel van FromSoftware, Elden Stadionring, is sinds kort verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc. Den spel scoorde eentje 9,5 op Gamer.nl: “Elden Stadionring leent eentje heleboel van Dark Souls plusteken eentje ietsje van Bloodborne plusteken Sekiro. Met den blauwdrukken van diegene games ter handen is FromSoftware gaan opbouwen plusteken opbouwen. Ie resultaat is eentje kolossaal goede openwereldgame diegene zowel qua schelp mits detail eentje onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor zowel afschrikt.”


 • Watten spelen wij dit weekend? 5 plusteken 6 maart 04 maart 2022 17:03


 • Xbox

  Microsoft stopt verkoper producten plusteken instituten ter Rusland 04 maart 2022 15:03


 • it takes two

  Returnal plusteken It Takes Two genomineerd voordat BAFTA Spel Awards 04 maart 2022 15:03


 • AMD plusteken Intel werkstaking chiplevering zoals Rusland plusteken Belarus 04 maart 2022 14:03


 • Elden Ring

  Actrice Ming-Na Wen speelt ter live action-trailer van Elden Stadionring 04 maart 2022 14:03Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader