Gran Turismo 7 krijgt na release nieuwe circuits en auto's


Dat heeft ontwikkelaar Polyphony Digital te ene bondige blog permitteren weten. Ongeacht den nieuwe circuits plusteken wagens komen er onder andere zowel nieuwe Music Rally-nummers, nieuwe Mission-races, meer motoronderdelen wegens te tradities, nieuwe Time Trials voordat den Sport-modus plusteken nieuwe Lounge-opties zoals den spel. Ie is noch vertrouwd wanneer ofschoon dit nieuwe content aan den spel wordt toegevoegd.

Gran Turismo 7 is vanaf vandaag verkrijgbaar voordat PlayStation 5 plusteken PlayStation 4. Hieronder is ie openingsfilmpje van den spel te zien. Den spel scoorde ene 8,5 op Gamer.nl: “Gran Turismo 7 is noch zo revolutionair mits z’n voorgangers of vaststellen concurrenten, plusteken komt te sommige opzichten zelfs overbodig benepen overheen. Maar den spel is zowel waanzinnig smaakvol wegens te zien, heerlijk uitdagend qua autobesturing plusteken vol liefde voordat alles op viertal wielen. Ermee is ie geen moderne klassieker, maar welnu ene waardig topmodel.”


  • it takes two

    Returnal plusteken It Takes Two genomineerd voordat BAFTA Spel Awards 04 maart 2022 15:03


  • AMD plusteken Intel werkstaking chiplevering zoals Rusland plusteken Belarus 04 maart 2022 14:03


  • Elden Ring

    Actrice Ming-Na Wen speelt te live action-trailer van Elden Stadionring 04 maart 2022 14:03


  • Review: Razer Kritiseren v3 Professional-gameheadset 04 maart 2022 14:03


  • Gran Turismo 7 noch te koop te Rusland 04 maart 2022 14:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader