Medeoprichter Luigi's Mansion 3-studio gaat met pensioen


Dat liet hij weten te eentje bondig mededeling op LinkedIn. “Na meer dan twintig schooljaar werkzaam te zijn geweest te den game-industrie ben ik blijmoedig wegens mijn pensioen aan te kondigen. Ik wil iedereen diegene mij heeft geholpen tijdens mijn trektocht bedankje. Eentje speciaal dankwoord aan Nintendo voordat ie geloven te mij plusteken Next Level Games Ie wasgoed eentje eer wegens onderdeel uit te maken van NLG’s ongelooflijke geschiedenis.”

Tronsgard laat weten dat hij aan eentje verrassend kapittel van zijn leven begint, dat voordat eentje vitaal eindje bestaat uit rondreizen maken met zijn vrouw.

Next Level Games worden vorig schooljaar overgenomen wegens Nintendo, maar werkt nu jaren nauwsluitend samen met ie nering. Den studio ontwikkelde games mits Luigi’s Mansion 3, Mario Strikers plusteken Punch-Out!! Op dit uur werkt ie aan den Switch-game Mario Strikers: Battle League, dat te juni uit moeten komen.


 • Current gen-versie Grand Theft Wagen 5 bevatten trio grafische modi 05 maart 2022 11:03


 • Roemen van microtransacties te Gran Turismo 7 vertrouwd 05 maart 2022 10:03


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard heeft moeite met personeel vinden plusteken conserveren 05 maart 2022 10:03


 • Nintendo Logo

  Switch eShop voorbijgaand noch vacant te Rusland 05 maart 2022 10:03


 • Electronic Arts

  EA verkoopt geen games meer te Rusland plusteken Wit-Rusland 05 maart 2022 10:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader