Switch eShop tijdelijk niet beschikbaar in Rusland


Den eShop is “zolang te onderhoudsmodus” nadat ie handelsbedrijf dat verantwoordelijk is voordat betalingen op den engageren heeft priv geen roebel, den munteenheid te Rusland, te accepteren. Dat valt te oplezen op den Russische webstek van Nintendo.

Nintendo: “Wij verontschuldigen onzerzijds voordat enig ongemak dat dit veroorzaakt.” Ie lijkt er op dat Nintendo – te tegenstelling totdat veel andere bedrijven, waaronder Microsoft plus CD Projekt Red – dus geen bewuste voorliefde heeft vervaardigd wegens games noch meer te verkopen te Rusland wegens ie aanhoudende conflict te Oekraïne. Ie lijkt te positie daarvan ene externe oorzaak te hebben, te dit geval ie handelsbedrijf achter den betalingen op den eShop.


 • Electronic Arts

  EA verkoopt geen games meer te Rusland plus Wit-Rusland 05 maart 2022 10:03


 • Pokémon-ontwikkelaar Spel Maniak verdient ene rust 05 maart 2022 08:03


 • Watten spelen wij dit weekend? 5 plus 6 maart 04 maart 2022 17:03


 • Xbox

  Microsoft stopt verkoper producten plus instituten te Rusland 04 maart 2022 15:03


 • it takes two

  Returnal plus It Takes Two genomineerd voordat BAFTA Spel Awards 04 maart 2022 15:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader