Co-op-ondersteuning Halo Infinite komt later in het tweede seizoen


Vorig klas zomer kondigde 343 Industries ofschoon aan dat den co-op- plusteken Forge-modi van Halo Infinite noch soortgelijk te launch speelbaar zullen zijn. Ie project wasgoed wegens co-op toe te voegen aan ie start van seizoen 2 plusteken Forge aan ie start van seizoen 3, maar daarheen kwam den ontwikkelaar op terug vanwege staart 2021 seizoen 1 te verlengen.

Den destijds aangekondigde start van ie tweede seizoen, te mei van dit klas, blijft staan. Louter gaat den co-op-functionaliteit noch op tijdstip klaar zijn, zo meldt 343 Industries te ene nieuwe blogpost. “Maar wij trachten online co-op voordat den Strijd zometeen te seizoen 2 te leveren”, aldus den ontwikkelaar. 

“Nipt mits voordat den split-screen co-op zullen wij daarheen zo snel mogelijk ene releasedatum voordat bekendmaken.” Ter den tussentijd werkt den ontwikkelaar zowel nog aan den Forge-modus, diegene ofschoon wordt getest vanwege ene klein groepje ‘community creators’ plusteken nog steeds te seizoen 3 moeten uitkomen.

Den ontwikkelaar zegt dat ie mee vanwege den uitgestrekte, open wereld van Halo Infinite komt dat den ontwikkeling langer toestaan dan gepland – zeker watten betreft den co-op. “Wij zijn zowel toegewijd wegens ene geweldige split-screen-ervaring voordat twee toneelspelers te creëren op alle Xbox-consoles [..] plusteken den niet-lineaire, wijd open gebieden zorgen voordat uitdagingen waar wij meer tijdstip voordat nodig hebben.”

Ie tweede seizoen van Halo Infinite krijgt den naam Lone Wolves, plusteken voegt onder andere nieuwe cinematics, op ie vertelsel gebaseerde evenementen plusteken Battle Pass-spullen toe diegene op dat thema inhaken. Verwachten zowel updates voordat den playlists, aanpassingen ter promotie van den balans tussen o.a. wapens, nieuwe modi plusteken nieuwe maps.

Van twee van den nieuwe maps zijn den namen ofschoon beroemd: Catalyst plusteken Breaker. Eentje van den nieuwe modi heet Last Spartan Standing plusteken is ene variant van free-for-all. Eentje andere krijgt den naam Land Grab, plusteken ene fan-favoriet komt terug te den vorm van King of the Hill.

Seizoen 2 van Halo Infinite start op 3 mei. 


  • valorant

    Riot doneert Battle Pass-opbrengsten Valorant aan goede doelen Oekraïne 06 maart 2022 12:03


  • Sandbox-puzzelspel Time on Frog Island aangekondigd voordat dit zomer 06 maart 2022 11:03


  • ESRB-keuring voordat Them’s Fightin’ Herds duikt op voordat PS4, PS5, Xbox One, Series X/S plusteken Switch 06 maart 2022 11:03


  • Halo Infinite

    Hoofdeinde multiplayer-ontwerp Halo Infinite vertrekt te 343 Industries 06 maart 2022 11:03


  • Meer dan 1000 spellen zijn ‘geverifieerd’ of ‘speelbaar’ op Steam Deck 06 maart 2022 11:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader