ESRB-keuring voor Them’s Fightin’ Herds duikt op voor PS4, PS5, Xbox One, Series X/S en Switch


Them’s Fightin Herds kwam te 2020 uit voordat pc (via Steam), nadat eentje Early Acces-periode alhoewel te 2018 van start ging. Eentje consoleversie bleef lange tijdstip uit, maar diegene duikt nu welnu op te den database van den Entertainment Software Rating Houtvezelplaat.

Ie keuringsorgaan lijkt den overkomst van PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X-/S- plus Nintendo Switch-versies van ie vechtspel te bevestiging. Den spel krijgt eentje E (voordat ‘Everyone’) plus is te den VS dus geschikt voordat iedereen pa dan 10. Ie spel bevatten referenties zoals wijngeest, fantasie-geweld plus gewoonte van tabak.

Dit is geen officiële bevestiging, zowel ontwikkelaar Mane6 mits uitgeverij Modus Games heeft den consoleversies nog noch aangekondigd. Daarom is ie onzeker of plus wanneer dit versies uit zullen willen komen.


 • halo infinite

  Co-op-ondersteuning Halo Infinite komt zometeen te ie tweede seizoen 06 maart 2022 11:03


 • Halo Infinite

  Schoolhoofd multiplayer-ontwerp Halo Infinite vertrekt erop 343 Industries 06 maart 2022 11:03


 • Meer dan 1000 spellen zijn ‘geverifieerd’ of ‘speelbaar’ op Steam Deck 06 maart 2022 11:03


 • flight simulator

  Muis- plus toetsenbord-ondersteuning onderweg zoals Xbox Cloud Gaming 06 maart 2022 11:03


 • Elden Stadionring stevent New World voorbij op schilderijlijst meeste gelijktijdige toneelspelers Steam 06 maart 2022 11:03Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader