Hoofd multiplayer-ontwerp Halo Infinite vertrekt bij 343 Industries


Dat meldt hij zelf via Twitter. Witts wasgoed mits hoofdeinde multiplayer-ontwerp verantwoordelijk voordat den fundamentele gameplaymechanieken plusteken -modi van Halo Infinite, plusteken werkte zo’n drietal schooljaar voordat ontwikkelaar 343 Industries.

Voordat zijn vertrek werkte Witts nog aan den free-to-play-componenten van Halo Infinite, samen met multiplayer creative director Tom French. Hoewel den kosteloos multiplayer van den shooter alreeds enkele maanden vacant is, ziet ontwikkelaar 343 Industries dat mits poot voordat “den volgende 10 schooljaar aan Halo”.

Desalniettemin kondigt Witts zijn vertrek aan gedurende den ontwikkelaar. Hij zegt dat ie eentje eer wasgoed wegens lopend zijn tijdstip gedurende 343 Industries ie multiplayer-ontwerpteam te leiden, plusteken dat hij nu voorgerecht even niets gaat exporteren. Ie is onbekend wie Witts opvolgt.

Halo Infinite is sinds november te spelen op pc, Xbox One plusteken Xbox Series X/S. Ter januari had ie spel ter totaal alreeds twintig miljoen toneelspelers aangetrokken. 


  • Meer dan 1000 spellen zijn ‘geverifieerd’ of ‘speelbaar’ op Steam Deck 06 maart 2022 11:03


  • flight simulator

    Muis- plusteken toetsenbord-ondersteuning onderweg zoals Xbox Cloud Gaming 06 maart 2022 11:03


  • Elden Stadionring stevent New World voorbij op opsomming meeste gelijktijdige toneelspelers Steam 06 maart 2022 11:03


  • Hoogtepunten: Rusland-boycots, nieuwe Pokémon-games plusteken gebarentaal ter Forza Horizon 5 06 maart 2022 09:03


  • I.G Q&A: Welke games wordt teruggehouden voort den graphics? 06 maart 2022 09:03Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader