Hoogtepunten: Rusland-boycots, nieuwe Pokémon-games en gebarentaal in Forza Horizon 5


Pokémon Scarlet plus Pokémon Violet komen staart 2022 uit

Tijdens den Pokémon Presents-presentatie op Pokémon Day heeft ontwikkelaar Spel Maniak den nieuwe hoofddelen van den Pokémon-spellenserie aangekondigd. Den negende mensenleven games heten Pokémon Scarlet plus Pokémon Violet plus komen staart dit schooljaar zoals Nintendo Switch.

Pokémon Scarlet plus Violet spelen be ter eentje nieuwe regio waar den naam nog noch van beroemd is. Welnu is verhelderend dat den spellen eentje open wereld bevatten waarin pokémon rondwaren, zoals zowel ter Pokémon Legends: Arceus plus porties van Pokémon Sword plus Pokémon Shield ie geval wasgoed.

Den ontwerpen plus den namen van den trio nieuwe starters, den pokémon waar toneelspelers hun avontuur ter Pokémon Scarlet plus Violet mee par, zijn zowel verdeeld. Dit zijn, van linksom zoals rechts, Sprigatito (grasmat), Fuecoco (vuur) plus Quaxly (water).

Lees voorts

Onuitgebrachte F-Zero-spin-off wasgoed ‘be’ volgens voormalige Nintendo-producer

Eentje spin-off van den spel F-Zero wasgoed zoals verluidt ofschoon helemaal afgemaakt maar nooit uitgebracht.

Dat meldt eentje voormalige medewerker van Nintendo. Den originele waardigheidstitel wasgoed G-Zero plus worden zometeen Zero Racers, plus hij worden zoals verluidt ontwikkeld voordat den Virtual Boy. Omdat diegene handheld uitdraaide op eentje financiële flop worden den spel nooit uitgebracht.

Te gesprek met Did You Know Gaming onthult voormalige Nintendo of America-medewerker Jim Wornell dat den spel ofschoon helemaal be wasgoed. “Indien producer schreef ik teksten voordat ie scherm, den handleiding plus ie gamedoosje, nam ik screenshots, overzag ik ie debug- plus goedkeuringsproces, communiceerde ik met [Nintendo] NCL plus werkte ik met den marketing”, aldus Wornell.

Lees voorts

F-Zero

Forza Horizon 5 krijgt gebarentaal-ondersteuning voordat wijd 150 cinematics 

Microsoft plus Playground Games kondigen aan dat eentje nieuwe update van Forza Horizon 5 vandaag steun voordat Amerikaanse Gebarentaal plus Britse Gebarentaal toevoegt.

Ingevolge den update wordt 150 van den cinematics ter ie racespel voorzien van gebarentaal. Toneelspelers kunnen den optie opfrissen onderbrak zoals Settings > Accessibility > Sign language Picture-in-Picture te gaan.

Vervolgens zou eentje klein scherm met eentje gebarentolk verschijnen, diegene den speler zelf overheen ie monitor vermag verslepen. Erop den opties kunnen toneelspelers zowel hun voorliefde voordat ASL (Amerikaanse Gebarentaal) of BSL (Britse Gebarentaal) declareren.

Lees voorts

Civilizations Sid Meier spreekt zichzelf uit tegen NFT’s

Industrieveteraan plus Civilization-maker Sid Meier spreekt zichzelf ter eentje vraaggesprek uit tegen NFT’s plus den focus van gamemakers op poen verdienen.

Voordat den 30ste verjaring van Civilization sprak Sid Meier met BBC News, waarbij hij eentje waarschuwing deelde met den surplus van den gamesindustrie. Volgens Meier par ontwikkelaars ie belangrijkste factor van games te vergeten: gameplay.

“Den werkelijke uitdaging plus den werkelijke waarschijnlijkheid is eentje focus op gameplay”, zegt Meier. “Dat is ie unieke, speciale plus aansprekende aan videogames mits eentje vorm van entertainment.”

Lees voorts

Civilization 6: Gathering Storm

Elden Stadionring-mod laat gamers spel pauzeren 

Er is eentje mod voordat den pc-versie van Elden Stadionring uitgebracht waarmee den spel vermag wordt gepauzeerd.

Ie is normaal dat toneelspelers FromSoftware-games noch kunnen pauzeren – den games bevatten namelijk enkele online features diegene dat lastig maken. Daarbij zorgt ie schaarste aan eentje pauzeknop zowel voordat eentje toegevoegd ongemakkelijke sfeer.

Ie stap uitgekomen Elden Stadionring vermag dan zowel noch gepauzeerd wordt, zelfs noch wanneer er ge offline wordt gespeeld. Op pc kunnen toneelspelers nu echter eentje mod installeren waarmee den spel dus welnu gepauzeerd vermag wordt. 

Lees voorts

Ezio uit Assassin’s Creed lijkt zoals Fortnite te komen

Ie lijkt er op dat Assassin’s Creed-personage Ezio Auditore da Firenze mits speelbaar personage zoals Fortnite komt.

Dataminers hebben dat afgedankt. Daarnaast zijn zowel bijbehorende items gevonden, zoals eentje pikhouweel gebaseerd op den Hidden Blade plus eentje emote.

Ezio is nog noch officieel aangekondigd voordat Fortnite. Ie is dan zowel nog noch beroemd wanneer den skin zoals den spel komt. Mogelijk kondigt Epic dit straks aan.

Lees voorts

Assassin’s Creed: The Ezio Collection

Mogelijke opvolger van Nintendo Switch gelekt via Nvidia

Eentje mogelijke opvolger van den Nintendo Switch is gelekt via Nvidia.

Recentelijk worden er eentje grootschalige cyberaanval op Nvidia verricht, waardoor allerlei details rondom ie onderneming zijn gelekt. Vermits Nvidia den ontwikkelaar is van den chips ter den Nintendo Switch, is mogelijk zowel eentje chip voordat eentje opvolger gelekt.

Zo zijn er folders diegene ie hebben overheen ‘nvn2’. Den codenaam diegene voordat den oorspronkelijke Switch wordt tweedehands is ‘nvn’. Hoewel dit noch onmiddellijk bevestigt dat er achter den schermen aan eentje opvolger van den Switch wordt gewerkt, lijkt dit welnu waarschijnlijk. Mocht ie project zoals eentje nieuwe Switch-console hinten, dan zullen dit console mogelijk zowel steun voordat ray tracing plus DLSS 2.2. krijgen.

Lees voorts

Vacatures hinten mogelijk zoals voortzetting op Ghost of Tsushima

Sucker Punch Productions werkt, uitgaande van enkele nieuwe vacatures, mogelijk aan eentje voortzetting op Ghost of Tsushima.

Den ontwikkelaar heeft op diens webstek vacatures staan voordat eentje senior combat designer plus eentje technical combat designer. Voordat beide vrijmaken is ie eentje vereiste dat den potentiële werknemer Ghost of Tsushima heeft gespeeld plus den gameplaysystemen in den spel was weten. Hoewel dit noch vanaf se eentje bevestiging is dat er eentje voortzetting op Ghost of Tsushima ter den programma staat, lijkt den weergave er welnu zoals te hinten. 

Lees voorts

Ghost of Tsushima

Oekraïne aan PlayStation plus Xbox: ‘Zekering met ondersteunen van Russische markt’

Te eentje open schrijven op social media vraagt den premier van Oekraïne aan PlayStation plus Xbox wegens zolang alle steun voordat den Russische plus Wit-Russische markten zekering te zetwerk.

Dit zoals verontschuldiging van den Russische invasie van Oekraïne diegene vorige week ter spoed is gezet. Den open schrijven worden onderbrak premier Mykhailo Fedorov op Twitter situeren. Hij tagt erin zowel PlayStation mits Xbox, maar spreekt zichzelf uit windrichting alle bedrijven plus organisaties in den game-industrie.

Fedorov vraagt of “alle Russische plus Wit-Russische accounts geblokkeerd kunnen wordt”. Daarnaast zullen Fedorov zowel graag zien dat alle Russische teams plus gamers zolang verbannen wordt van internationale esportsevenementen. 

Lees voorts

EA haalt Russische teams uit Fifa plus NHL

Electronic Dokter haalt alle Russische teams uit recentelijk verschenen Fifa- plus NHL-games.

Dat betekent dat alle Russische clubs, eveneens den nationale teams, uit Fifa 22, Fifa Mobile, Fifa Online plus NHL 22 wordt gehaald. Ie onderneming bevestigd dit via Twitter.

Den reden van ie wegdoen van den Russische teams is wegens solidariteit te voordoen aan den Oekraïense populatie. Ie land wordt sinds vorige week aangevallen onderbrak Rusland. 

Lees voorts


  • I.G Q&A: Welke games wordt teruggehouden onderbrak den graphics? 06 maart 2022 09:03


  • Paradise Killer

    Paradise Killer komt op 16 maart op PS5, PS4 plus Xbox-consoles uit 05 maart 2022 11:03


  • Luigi's Mansion 3

    Medeoprichter Luigi’s Mansion 3-studio gaat met pensioen 05 maart 2022 11:03


  • Current gen-versie Grand Theft Automaat 5 inhouden trio grafische modi 05 maart 2022 11:03


  • Roemen van microtransacties ter Gran Turismo 7 beroemd 05 maart 2022 10:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader