Meer dan 1000 spellen zijn ‘geverifieerd’ of ‘speelbaar’ op Steam Deck


Dat zegt Valve te ene blogpost, watten betekent dat meer dan mille spellen ie label ‘Geverifieerd’ of ‘Speelbaar op Deck’ hebben gekregen. Den Steam Deck-ontwikkelaar legt zowel uit watten diegene labels precies omvat, plusteken waarom den schilderijlijst met geverifieerde spellen non-stop verandert.

“Mits ene spel 99% van den tijdstip symbolen van jou controller laat zien, maar overheen plusteken toe tijdens ene spel vraagt wegens op F te omklemmen, dan is dat Speelbaar. Noch Geverifieerd”, aldus den blogpost. “Mits 99% van den functies van ene spel toegankelijk is, maar één optionele minigame te ie spel crasht, of één tutorialvideo wordt noch ja weergegeven, dan is dat Noch-ondersteund.”

“Voordat nu! Dat is met opzet zo: rond den lancering uitvoeren wij er alles aan wegens fout-positieve beoordelingen te voorkomen (“dit spel is Geverifieerd maar noch alles werkt”). Zelfs indien dat betekent dat er ene twee fout-negatieve beoordelingen tussen zitten (“dit spel is Noch-ondersteund maar voordat mij werkt alles”).”

Valve verwachten den komende weken “veel spellen” ie label Geverifieerd te kunnen geven. Ie is noch vertrouwd hoeveel dat zullen zijn. 


  • flight simulator

    Muis- plusteken toetsenbord-ondersteuning onderweg zoals Xbox Cloud Gaming 06 maart 2022 11:03


  • Elden Stadionring stevent New World voorbij op schilderijlijst meeste gelijktijdige toneelspelers Steam 06 maart 2022 11:03


  • I.G Q&A: Welke games wordt teruggehouden doorheen den graphics? 06 maart 2022 09:03


  • Hoogtepunten: Rusland-boycots, nieuwe Pokémon-games plusteken gebarentaal te Forza Horizon 5 06 maart 2022 09:03


  • Paradise Killer

    Paradise Killer komt op 16 maart op PS5, PS4 plusteken Xbox-consoles uit 05 maart 2022 11:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader