Muis- en toetsenbord-ondersteuning onderweg naar Xbox Cloud Gaming


Dat meldt Microsoft Flight Simulator-hoofd Jorg Neumann te eentje Q&A. Met diegene sponsoring krijgen cloud-spelers eentje derde optie, op den alreeds bestaande sponsoring voordat aanraakbediening – zoals op smartphones – plus controllers.

Omdat ie noch zijn team is dat aan den muis- plus toetsenbord-ondersteuning werkt, maar ie team van Xbox Cloud Gaming, vermag Neumann niets zeggen overheen wanneer diegene geïmplementeerd wordt. “Dat gebeurt op platform-niveau.”

Microsoft Flight Simulator heeft zelf natuurlijk alreeds sponsoring voordat controllers plus muis plus toetsenbord, zowel op pc indien op Xbox Series X plus S, maar dat geldt noch voordat den cloud-versie van den spel. Daarbij moeten jij nog eentje controller bijvoegen.

Neumann zegt zowel dat Microsoft Flight Simulator te den komende maanden aanraakbediening zou krijgen. Hij spreekt reserve interesse uit voordat den mogelijkheden van gyroscopische besturing op telefoons, plus hoe dat tweedehands zullen kunnen wordt wegens vliegtuigen te regeren. 


  • Elden Stadionring stevent New World voorbij op opsomming meeste gelijktijdige toneelspelers Steam 06 maart 2022 11:03


  • Hoogtepunten: Rusland-boycots, nieuwe Pokémon-games plus gebarentaal te Forza Horizon 5 06 maart 2022 09:03


  • I.G Q&A: Welke games wordt teruggehouden doorheen den graphics? 06 maart 2022 09:03


  • Paradise Killer

    Paradise Killer komt op 16 maart op PS5, PS4 plus Xbox-consoles uit 05 maart 2022 11:03


  • Luigi's Mansion 3

    Medeoprichter Luigi’s Mansion 3-studio gaat met pensioen 05 maart 2022 11:03Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader