Sandbox-puzzelspel Time on Frog Island aangekondigd voor deze zomer


Den mogelijkheid is dominant dat jij alreeds ooit gehoord hebt van Time on Frog Island. Ie product van den samenwerkingsverband tussen Merge Games plus Half Past Yellow had vroeger den naam Trading Time: A Croak Tale, maar krijgt nu dus eentje nieuwe waardigheidstitel. Time on Frog Island komt dit zomer uit voordat pc plus consoles.

Time on Frog Island wordt beschreven mits eentje puzzel-avonturengame met eentje sandbox-wereld. Jij speelt mits eentje scheepsgezagvoerder diegene zijn boot tegen den rotsen van eentje mysterieus schiereiland kapot ziet gaan. Met zijn trouwe bloempot ter zijn armen gaat hij ie schiereiland op wegens uiteindelijk zijn boot weer te kunnen repareren plus zo zijn weg zoals stulp te vervolgen.

Onderweg moeten den matroos verscheidene spullen verruilen met den kikkerachtige lokale populatie wegens den juiste materialen voordat zijn boot te kunnen verzamelen. Ene probleempje: den kikkerbevolking spreekt noch dezelfde taal.

Verwachten veel puzzels plus activiteiten mits visvangen, landbouw plus ie toebereiden van drankjes. Aan den hand van allerlei spullen diegene ie personage vast schenkkan liefhebben zou hij onder andere sneller kunnen sprinten, voorts kunnen springen plus vertraagd kunnen vallen, watten ongetwijfeld helpt onder ie oplossen van den puzzels.

Time on Frog Island komt ter den zomer zoals pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One plus Xbox Series X plus S, voordat zo’n 30 euro. Ene specifieke releasedatum wordt straks meegevoeld. 


 • valorant

  Riot doneert Battle Pass-opbrengsten Valorant aan goede doelen Oekraïne 06 maart 2022 12:03


 • ESRB-keuring voordat Them’s Fightin’ Herds duikt op voordat PS4, PS5, Xbox One, Series X/S plus Switch 06 maart 2022 11:03


 • halo infinite

  Co-op-ondersteuning Halo Infinite komt straks ter ie tweede seizoen 06 maart 2022 11:03


 • Halo Infinite

  Stamhoofd multiplayer-ontwerp Halo Infinite vertrekt onder 343 Industries 06 maart 2022 11:03


 • Meer dan 1000 spellen zijn ‘geverifieerd’ of ‘speelbaar’ op Steam Deck 06 maart 2022 11:03Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader