Activision Blizzard aangeklaagd door familie van werknemer die zelfmoord pleegde


Dat blijkt uit ene reportage van The Washington Postbode. Den voormalige finance manager gedurende Activision Blizzard worden te 2017 dood gevonden tijdens ene zakenreis. Voordat haar dood zullen zij last hebben gehad van seksuele vreesaanjaging hierbinnen ie handelsbedrijf. Zo zullen er naaktfoto’s van haar zijn rondgestuurd op ene bedrijfsfeest. Den situatie – met haar zelfmoord – zijn zowel onderdeel van den beschuldiging onderbrak den staat Californië.

Volgens den geslacht diegene Activision Blizzard nu aanklaagt, speelde den seksuele vreesaanjaging diegene Moynihan ervoer ene “significante rol” gedurende haar zelfmoord. Haar ouders claimen zowel dat haar voormalige leidinggevende, Greg Restituito, heeft gelogen overheen zijn relatie met haar tegen den politie van Anaheim tijdens ie research omtrent dit zaak. Hij zullen den seksuele relatie diegene zij hebben gehad na haar dood hebben geprobeerd te verhullen.

Volgens The Washington Postbode heeft Activision Blizzard noch rechtstreeks gereageerd op den beschuldiging. Eentje woordvoerder zullen welnu hebben gemeld dat men gedurende ie handelsbedrijf den tragische dood van Moynihan betreurt.


 • Gotham Knights

  Op Steam verscheen kortstondig ene Gotham Knights-bèta 07 maart 2022 10:03


 • Elden Ring

  Kampplaats te Elden Stadionring hint mogelijk zoals multiplayer-dlc 07 maart 2022 10:03


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op ene rij 07 maart 2022 09:03


 • Triangle Strategy laat gameplay linksaf ligt 07 maart 2022 09:03


 • activision blizzard xbox

  Zowel Activision Blizzard stopt verkoper van games te Rusland 07 maart 2022 08:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader