Arena in Elden Ring hint mogelijk naar multiplayer-dlc


Lance McDonald gebruikte eentje mod wegens op eentje locatie te komen te Elden Stadionring diegene officieel noch bereikbaar is voordat toneelspelers. Ie gaat wegens eentje strijdperk diegene compleet is afgewerkt, maar noch tweedehands wordt te den spel. 

Toneelspelers kunnen trouwens welnu zonder mods te den buurt van den strijdperk komen. Daarheen wordt eentje computergestuurde vijand gespawned diegene moeten simuleren watten er gebeurt wanneer eentje vijandelijke speler te iemands spel terechtkomt.

Ventilatoren speculeren nu dat den strijdperk uiteindelijk tweedehands gaat wordt voordat gevechten tussen toneelspelers. Dat wasgoed te eerdere Dark Souls-games namelijk zowel mogelijk. Officieel zijn er echter nog geen dlc-plannen voordat Elden Stadionring aangekondigd wegens FromSoftware.

Trouwens is er elders op den opbergmap zowel eentje strijdperk te vinden diegene eveneens ontoegankelijk is op dit ogenblik. Mogelijk komen er dus meerdere strijdperk’s vacant vacant waar dit soort gevechten gehouden kunnen wordt.

Elden Stadionring is sinds kort verkrijgbaar voordat pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S plusteken Xbox One. 


 • Lost Judgment: The Kaito Files

  Lost Judgment-uitbreiding The Kaito Files komt staart maart uit 07 maart 2022 15:03


 • Grand Theft Wagen 5 voordat PS5 plusteken Xbox Series X kopen: alle winkels plusteken roemen 07 maart 2022 15:03


 • Doom 2

  Verfrissend Doom 2-level haalt meer dan 25.000 euro op voordat Oekraïne 07 maart 2022 15:03


 • Perfect Dark

  ‘Volmaakt Dark-gameplay wordt tijdens Microsofts E3-showcase getoond’ 07 maart 2022 14:03


 • PUBG

  Nft-skins te PUBG: Battlegrounds wordt overwogen 07 maart 2022 14:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader